You're fucking me a different way, did he show you how?

Rubriklåt: New you med Zolita, kanske en ledtråd woop och också hur fan då? Alltså hur kan en kille lära en tjej hur hon ska ligga med en annan tjej? Sure om han gjorde saker med henne som hon sen gjorde, men hon måste ju ändå lära sig dem? Det kanske var en transkille iofs, det är typ det enda rimliga. hjälp mig förstå denna rad plz
 
Var det den längsta rubriklåt-grejen ever? Mayhaps. Jag mår fortfarande sämst, så ni vet. Men jag kämpar på och det gör Stella också, men hon mår inte heller bra. Hon sa i podden idag att hon är "på gränsen till total härdsmälta" så det är ju ett mood. Men vi lyckades ta oss till Kista på utflykt och testade ett café som hade milkshakes! Det var inte en jättegod milkshake tyvärr, men den kom i ett fint glas med grädde så jag var ändå okej nöjd. Och Stella fick äntligen testa bubble tea! Det är fan det konstigaste som finns och ""bubblorna"" såg ut som grodögon. Jag har aldrig sett grodögon men de ser ut så! Det var ett bra ställe hursomhelst.
 
Vi kom hem och Stella gjorde kyckling med goda saker på (inte den hon brukar göra) och det var svinjävlagott, men hon tyckte det var jätteläskigt och har fått en ångest-hangup på kyckling tror vi. Seriöst det är en sån resa att vara vi, för när som helst kan någon av oss fuckas up av vad som helst. Typ kyckling eller tandborstning eller en video vi sett hundra gånger förut men som plötsligt är läskig eller vad som fucking helst! It's a life. Men sen spelade vi in podd i alla fall och det blev...yall I have no idea vad fan det blev för podd men det blir nog okej tror jag. Det kan inte alltid bli top notch lol. Och nu sitter jag här, skulle lyssna på cirkelskiva men min hjärna är för paj. Förlåt :( imorgon ska jag göra det! Och nu ska jag sova. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0