Ta mitt ord, jag ska alltid vara din

Rubriklåt: Dimma med Maxida Märak och Melissa Horn, som jag lyssnade på nyss och fick feelings. Det är också den enda låten jag vet som Melissa stämmar på sig själv i? iaf i modern tid. Gör detta mer melissa tack <3
 
Hallå från sängen! Jag mår jättekonstigt, väldigt oklart varför, men jag har haft en mysig dag idag som jag ska blogga om. Efter lunch åkte jag och Stella in till stan och först hade hon körlektion. Jag fick följa med och köra! Det var gosligt och hennes körlärare var fakking queen! Jag ser verkligen vad hon lär ut och hur Stella blir bättre, hon är dessutom jätterolig och härlig. Det är det bästa ju! Hon hade också många blindfrågor som kom från en bra plats och det kändes fint på nåt vänster.
 
Sen åkte vi till östermalm och träffade Stellas mamma för semmel-dejt. Vi skulle äta semlorna med högst rating och de fanns visst där. De var märkliga, tyckte jag, med salta mandlar i grädden och grejer, men själva bullen var god och det var mysligt att träffa Anja för det var ett tag sen. Vi pratade lite om Stellas mormor och annat jox, och sen köpte vi te (östermalmsblandning mums!) och åkte hem. och hemma har vi ätit kit-pizza, kollat på alla mot alla och kramats. och nu ska jag slockna för jag är jättetrött, även om min totala utmattning nu har lagt sig en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0