Don't wanna make it worse I'm gonna make it work

Rubriklåt: Rue med girl in red, från veckans cirkelskiva
 
Hallå från supersolen! Jag är hysteriskt utmattad, alltså det är på en nivå jag inte sett på ett tag, men försöker peppa mig med sol och girl in red så vi orkar: gå ut, handla och hämta meds. Har iaf kollat att jag har recept nu så jag inte blir utan venla. För ni vill inte se this bitch utan venla det är ett som är säkert.
 
Men igår kom ju Zack hit! Vem är det nu då, undrar ni? Det är en twitterblobb jag har känt i mången tid, men inte träffat. Men nu har jag träffat hen! Så jag, Zack och Henrik bakade banankladdkaka vilket till exempel bestod av att Zack brynte smör i mikron, jag letade efter alla våra bakgrejer och Henrik var kingen i största allmänhet. Kakan blev spännande och god och vi pratade om funkis-lifehacks (Zack är typ en oändlig källa till lifehacks jag skojar inte), hur medicinering kan fucka med en på oväntade sätt, lesbiska spaces och hur de inte alltid funkar, att någon trodde att jag ville ha ett separatistiskt space för "cis-lebbor" en gång på twitter ("du känner ju inte ens några cis-lebbor!" sa Henrik, jag är ihop med en och hävdas vara en men ändå) och en massa annat. Stella kom när kakan blev klar och när Zack gått och vi tagit en nap åt vi broccolisoppa, drack en massa flädercider (jag vill leva på flädercider får jag det?) och tittade på vintergatan. Åh det längtar jag tills vi gör igen ikväll jag är rimlig.
 
Sen lyssnade jag och Henrik på musik och upptäckte till exemepl en ny vissångerska! Med bra fioler! Då mår man. Vi babblade och traumadumpade och tramsade och googlade / misslyckades med att googla, och till slut sov vi. Idag har jag mest sovit och vilat, men ändå varit slut, och Stella har kingat med sin uppsats och Henrik är på äventyr med folk. Så nu vet ni hur vi har det, och det är så vaaaarmt idag! Gråter nästan för det är så fint med sol faktsikt. Jag gick på riktigt ut och sa "hej solen, älskar du mig? Jaaa det gör du!" nyss. Sjuk i huvet är jag. Men det var allt för detta blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0