I kissed a girl and she liked it, it's better than I imagined

Rubriklåt: Girls girls girls med fletcher, för lesbisk låt på lesbisk festivaldag ju
 
Hallå i solen! Här sitter jag och är sur på att mina amazing hörlurar har börjat glappa. Alltså de är helt vanliga men de har hållit sen jag flyttade och det brukar såna här aldrig göra. Men nu får jag väl kassera dem. Men solen skiner och Ester vibear och Henrik sitter på balkonggolvet och använder glasväggen som värmekudde. Geni är hen.
 
Men igår var ta mig fan en dag! Jag och Henrik tog oss till blindhuset och Onna för pepp-fika och hon hade bakat hallongrottor och chokladkakor (som var så jävla goda) och vi pratade om hur folk accepterar homofobi för lätt, att uppleva queera saker när man var liten och annat sånt jox, och sen bar det av mot högdalen för lesbisk festivaaaaal! Och däääär såg vi strula med Siri! Seriöst det var så magiskt och de spelade fiol och klarinett och cello och flöjt och typ alla andra bra instrumeeent! Och alla deras låtar är så lesbiska och starka och de sjunger fina stämmor och man får så många känslor! Vi alla typ dog lol. Vi såg också heteroakuten livepodda och åt äcklig mat, och det var flator överalllllt och livet var fan on point förutom att det var kallllt.
 
Men vi var tvungna att åka därifrån och jag och Henrik åkte till globen, för det var dags att se Thåström! Wiplash: ja. Vi åt tuttifrutti-godis och pladdrade innan konserten och sen spelade han riktigt jävla bra. Han körde fyra imperiet-låtar (!), jag vrålade med när jag kunde, bandet var nice och viktigast av allt, han mellansnackade! Inte mycket men liksom flera meningar! He doesn't do that! Vi var i chock. Efter konserten skulle vi åka hem, men vi var jättehungriga, så istället åkte vi till max och åt mat vilket var det bästa beslutet. Då tog vi reda på när max öppnade på olika ställen och höll på, och sen åkte vi hem under mycket knäppt babbel och var så jävla trötta. Vilken dag, alltså! Och jag är inte helt död idag faktiskt, men tillräckligt död för att inte följa med onna och se myra granberg på grönan. Det hade inte gått. Men podda ska vi i alla fall göra snart, och ha det bra säkert, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0