Jag är hellre ett vilddjur i London än ensam i en bungalow i Tärnaby

Rubriklåt: Kräftorna i Temsen med femöresvagnen, fööör det är Henriks brors band och i fredags slumpade min (stora) svenska lista fram den vilket är gulligt när hen är här tycker jag
 
Hallå från sängen! Jag är ganska slut tyvärr, men det var det värt, för vad bra det blev igår! Vi tog oss iväg och åkte lååångt, men vi åt också två mini-rör pringles var (lite av ett power move att köpa 6 rör lol) på vägen så det var livet. Och till slut tog vi oss till tyresö och Lonkan! Det är en twitter-person ifall ni undrar. Vi trodde att vi var sena, men vi var jättetidiga istället, så vi fick blåsa serpentiner och klappa katter medan hon gjorde i ordning. Det passade oss bra, för vi var ändå där för att fira katten Mogge som fyllde sexton år. Han är en absurd katt på många sätt, men också snel, så vi älskar honom.
 
Efter ett tag gick vi och mötte upp Carolina (också från twitter samt en amazing person) och handlade mat. På hemköp upptäckte vi att Carolina uttalar grapefrukt som gräpfrukt (ingmar gör också det för övrigt), att hon trodde att alla åt hundmat när de var små och att hennes kusin hade ätit en mask...så det var starkt! Men vi gick hem och fixade pizza med väldigt olika pålägg (så heter det inte va?) och det var dags för eurovision. Det var mest att vi thirstade efter alla snygga tjejer kan jag väl erkänna, men det var hur mysligt som helst. Vi åt stjärnor / hjärtan, jag drack massor av hallonsoda och vi skrattade mycket åt syntolkningen och alla nummer, och saker Carolina fått för sig...som att vide inte är ett riktigt träd utan att videung bara är grejer som finns "innan det blir ett riktigt träd", typ björk. Kämpa. Vendela, en till twitterperson, dök upp och hade koll på själva tävlingen åt oss och vi jämförde kändishistorier och tramsade en hel massa. Så sjukt mysig kväll! Vi åkte hem vilket var fucking svindyrt, men jag och Henrik pladdrade på om npf-upplevelser och en massa annat så det var gosligt, och sen sov vi. Och idag har vi skräpat runt och babblat och lyssnat på musik, och nu vilar vi. Det är: livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0