Jag har tänkt på dig, Rakel, på tal om Putin...

Nu hann jag på riktigt skriva "rubriklåt", men det är ju ingen rubriklåt lol. Det var nåt som sades igår, och jag ska ändå säga att det var rimligt, när vi väl fick veta vad hon hade tänkt alltså. Det var bara lite märkligt sagt. Och vet ni vad, jag sitter på balkongen! Just nu gick soljäveln i moln, men den kommer nog snart tillbaka och solar på mig. Jag älskar sooolen detta vet ni.
 
Och vilken dag det var igår! Vi tog oss till Onna, vilket var riktigt svårt för vår uber-chaufför var ett as så vi fick gå genom halva husby. Men vi kom fram och Onna upptäckte att toskakakan hon köpt i själva verket var en kakmix. Wooops. Så hon började baka och det slutade med att påsen med pulvret sprängdes och det blev pulver legit överallt. Upp i köksskåpen och grejer. Så Onna var lite lagom förtvivlad, men vi löste det någorlunda. Folk började droppa in, till exempel Kiti, Rakel, Lucy, Tova och Skooogis! Japp, Skogis i stockholm fuck yeah! Vi åt tårta (tårtan var maaaaagisk) och den berömda toskakakan och pladdrade såklart. Tova och Skogis bondade om lingvistik (!), Kiti var märklig efter två dygns festande, vi diskuterade begrepp för funkisar och annat seriöst och allt var så gosligt och blindkackligt. Så ska det fan va!
 
Jag, Stella, Onna, Tova och Skogis åkte sen till hammarby och åt middag på texas longhorn där. De spelade country music och jag var lycklig! Ooooch Skogis åt kött för första gången på nio år! Hon fick feeling och satan vad ärade vi andra kände oss. Vi drack cola ur ölglas, åt svingod mat såklart och pratade om vad som egentligen är lesbiska markörer, vidriga taxichaufförer och en massa annat. Det var så jävla mysligt! Vi tog oss hem (det var svinkallt blä) och tog med oss en skogis, och idag har vi haft jobbdag och pågått. Vi har haft det så mysigt och jag älskar att ha min favoritskog här! Men nu blir jag sur på att solen är borta, så jag ska gå in och se hur det går för de andra. Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0