Keep your hair up, hat down low, don't talk to people you don't know

Rubriklåt: Shoshone rose med Emily Scott Robinson, som vi lyssnade på igår för Stella har börjat gilla den och det är en stark victory för mig lol
 
Hallå och välkomna till maj! Gulligt av mig att välkomna er till en hel månad, som om det är jag som bjuder in er till maj. Det...är det inte. Men vad jag nu däremot kan bjuda in er till är vår balkong, som nu är nätad! Så när det är sol kan vi sitta där ute och kattorna kan leka och hoppa runt! Den är fortfarande jätteliten, men det gör inget, sol är ju sol liksom. Någon sån finns det inte idag tror jag, men den kommer väl. Och igår var det fixardag! mamma och pappa kom och pappa och Stella nätade balkongen som kingar. Jag och mamma tränade vägen till tunnelbanan och fixade lite allmänt, och efter lunch (jättegoda mackor) blev det superstädning. Satan vad rent det är nu! Vi städade bort en massa mög som var överallt och det blev riktigt bra. Och jag bytte plats på mina klänningar, så nu hänger allt långärmat i klädkammaren och sommarklänningarna i garderoben! Jag är redo för sommaren, den är nog inte redo för sig själv men jag är redo!
 
När vi hade fikat på en massa grejer från ica (till exempel donuts mums) åkte mamma och pappa och vi viiilade såklart. Fast jag tvättade också en massa woop. Vi åt pizza, kramades, tittade på alla mot alla och Stella researchade gärnet, och kvällen slutade med att vi lyssnade på musik och jag kollade upp turnéer för bra artister. Jag vill nu åka till manchester i oktober...men oklart hur det ska gå till. Sen sov vi hursomhelst, åtminstone jag, Stella hade svårt att sova stackars bäb. Och nu ska vi åka till Onna och fira hennes fölsedaaag! Det ska bli bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0