Love is lightning, love is ice, it only strikes the lucky twice

Rubriklåt: Crazy faith med Alison Krauss, som jag precis lyssnade på i min countrylista för country alltså have yall heard hur bra det är
 
Hallå från balkongen! Jag försöker fånga sol, men den gick iväg igen nu. Den pendlar lite. Det är taskigt, men jag ska väl inte klaga när jag ändå får liiite sol. Och igår lämnade vi huset, som jag sa, och åkte in till stan för middag med Stellas mamma. Vi åt sushi / lax på ett nice ställe (laxen var godkänd fuck yeah!) och catchade up om till exempel att spontanköpa väskor, att anställa folk, att Stella borde få alla jobb och en hel massa annat. Men det blev alldeles för många pladdriga folk på sushistället, så vi gav oss ut i regnet och hittade ett kvällsöppet café. Där drack vi te, jag åt en jättegod mockaruta och vi beskådade männen bredvid som spelade på hästar med stort engagemang och andra män bakom oss som undrade om en tjej var från tyskland. Det var hon väldigt uppenbart inte. Där pratade vi också om Stellas märkliga morbror ("han hade cowboyboots och en massa som klirrade", beskrev Anja honom, jag vill också se ut exakt så!) och att Stella borde veta när hon tar examen så vi kan fira henne, och sen åkte vi hem. På vägen hem diskuterade vi obskyra barnböcker och om vi hade läst samma bok (det hade vi!) och plötsligt stannade Stella mig för att rädda en mask som låg på vägen. Så hon plockade upp masken och la den mer åt sidan. Jag älskar henne.
 
Vi landade hemma, läste lite och sen sov vi, eller ja...Stella sov. Jag var nog vaken till halv fem eller nåt, men hann då i alla fall skriva med Henrik om en massa grejer till exempel Hurula och att jag helt missförstått att en av hens kompisar var en person jag var twittervän med för flera år sen. Han hade bytt namn och pronomen så inte så konstigt att jag missförstod lol. Och idag har jag varit ganska död, men vi har fått hem en massa mat och snart ska vi gå. Så jag får ge upp soljäveln snart, men just nu solar hon på mig. Marry me solen <3 anyway, ses imkorgon, då är Henrik här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0