Now I'm talking to somebody that I'm paying once a week, I'm re-learning how to breathe at the age of 23

Rubriklåt: Emo lullaby med charli adams, en fin låt vi hörde igår
 
Nähä om man skulle sluta skjuta upp det här inlägget och faktiskt skriva det? Det vore kanske nåt. Och igår var en så myslig daaaag! Kiti och barnen kom och det var såklart pannkakor på schemat. Vi åt i olika omgångar, lyssnade på svordomslistan (den måste man ha när barnen är där, så de lär sig!) och skrattade när barnen var genier. typ så här:
Kiti: kasta inte saker!
Lee: Vi kastar inte!
Kiti: Nähä vad gör ni då?
Lee: Den landar bara hårt!
...för att ni kastar den, men okej då. Vi åt sanslösa mängder som alltid och sen underhöll jag barnen en stund, genom att vara gunga. Båda hängde på min rygg och jag böjde mig fram och tillbaka i soffan så det blev en liten gunga. Det tyckte de var jättetroligt av någon anledning och jag med, även om det var lite ansträngande. Finaste finaste barnen! <3 de gick igen och jag och Onna hann chilla och lyssna på gamla godingar en stund, men sen åkte jag hem. Och upptäckte att min bättskena somehow hade ramlat från vasken :((( eller handfatet som ni säger kom jag på. Men! Kiti skrev idag att de har hittat den! Då är jag lycklig!
 
Jag kom hursomhelst hem och vi hade en bra kväll. Lyssnade på ett ganska bra mord, åt fiskpinnar, läste, kramades och vibeade. Så ska det va! Vi åt pringles och det gör jag nu med, så jag vill passa på att säga att min tjej är bäst för hon är okej med att jag äter pringles sourcream, det mest illaluktande snacket jag vet (förutom äckliga ostbågar men that will not enter this house). Sån jävla queen är hon. Och nu är det fredag och vi har sovit och gosat och haft oss, men måste till kista om ett tag. Ska nu vila upp mig inför det, frisk som jag är. Ses imorgon när jag är gräsänka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0