And when she wispers your blood shall run cold, you better hide before she finds you

Rubriklåt: Ice queen med within temptation
 
Hej från lilla soffan igen! Japp jag har nu varit i bryssel och kommit hem. Det makar ingen sense men det har i alla fall hänt. Och jag ska berätta om det! Oklart hur för jag är jättetrött men ändån. Vi åkte till Kastrup och åt lunch på nåt burgarställe, vilket var godare än man kunde anat. Efter ett tag åkte planet mot bryssel och jag och onna tramsade mycket om att planet vinglade i luften så vi tyckte att det var fullt och borde gå hem. Hur blir plan fulla? Ingen vet. Hon tyckte också att man borde bo ovanför molnen för då fick man sol oftare. Att det är jättekallt där spelade ingen roll tydligen.
 
Vi kom fram och tog oss till vår lägenhet för natten. Det var spännande, för ingången var mitt i ett köpcenter och vi var tvungna att ringa dem för att bli insläppta så vi bara stod vid en dörr i köpcentret och undrade var fan vi var. Men vi tog oss in och det var ändå helt okej, fast otroligt kallt. Särskilt i badrummet, det var serri sibirien. Men vi gick ut på stan och åt middag på ett café där vi åt varma mackor och sen! Var det konsert-time! Vi skulle alltså se within temptation och evanescence, på samma gång! Grattis till våra tonårsjag! Wt var först och alltså satan vad bra de var. Sharon var så otroligt mycket bättre än sist vi såg henne (2011) och hennes röst gave me fucking chills. Ljudet var riktigt bra och de körde många bra låtar, men tyvärr bara en från vår bästa skiva och det var en tråkig. Såg nu att de började med min favoritlåt på en annan spelning på turnén så då blir jag lesen. Men allt var så bra och jag vrålade till angels och var så jävla lycklig.
 
Efter lite paus när vi mest pratade om synthlåtar och sånt var det evanescence-dags. Det var inte alls lika bra, tråkig setlist och Amy var inte i toppform. Men Dessutom hade jag så ont i fötterna att jag verkligen inte kunde tänka på något annat, det var vidrigt. Men sen fucking jävlar körde de my immortal och bring me to life och alltså...det är så töntigt men japp det var värt det bara för det. Jag har sett bring me to life live och det är fan peak liv. Life, live och liv i samma mening ändå lite coolt. Och my immortal, alltså jag hade glömt hur viktig den låten var för mig / oss en gång i tiden? It was a whole thing aparently! Livet var bra trots fot-ont och vi åkte hem och däckade typ. Fast först skrattade vi åt hur hype mamma blev över att frukoststället pappa kollade upp hade kaffe. Hon ropade "wooooo!" och sa sen "oj, jag överreagerade nog lite." det var kul ok.
 
Idag vaknade vi och åt frukost på sagda ställe. Mysligt och ovanligt att äta frukost ute. Vi gick runt lite i stan och på primark och så, men mina fötter gjorde så jävla ont. Jag kunde inte stå stilla så jag fick gå runt när de andra tittade på saker. Mamma var kingen och gick runt med mig. Vi hittade ett café och drack riktigt god belgisk varm choklad, mummmms! Till och med Onna tyckte den var jättegod! vi letade upp en chokladaffär och Onna köpte coola praliner, och sen åkte vi ut till flygplatsen. Jag hade jätteont vid det här laget och typ dansade runt i cirklar och halv-grät, rimligt osv, men jag fick kollapsa i en stol och äta lunch thank god. Så vi drällde på flygplatsen, åt donuts och så, och sen åkte vi hem. På planet tänkte jag bara på min bok för alltså! nåt låstes fan upp i mitt huvud och jag tänkte non stop på min bok och saker som ska hända! Det var magiskt! här ska fan skriiiivas när jag kommer hem! Men nu sitter jag och äter stjärn-chips och dricker te, och ska snart sova. 24 timmar i bryssel, dyraste och konstigaste grejen jag gjort tror jag. Ses imorgon från heeeemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0