Do the dead believe in ghosts?

Rubriklåt: Only children med Jason Isbell, en otrolig låt jag lyssnade på nyss och också kul för vi pratade om spöken innan
 
Hallå från lilla soffan i Lund! Onna sover förhoppningsvis på madrassen och snart ska jag gå in och slockna i stora soffan. Va vad gör du i Lund nu igen Emma och vad gör Onna där hallå? Jo vi ska åka till bryssel imorgon och gå på konsert! Vi ska bara vara i bryssel en natt, för det är mitt i veckan och november och sådär, men nu händer det. Vi skulle ha åkt dit i april 2020, sååå det är ju lite dags. Men först var det ju söndagskväll och vi hängde i vår nya soffa. Jag berättade inte igår hur långt Stella gick för att fixa den, hon kom in i sovrummet och ba "Emma, tänk om jag skulle köpa en såg?" nä. Såga inte i våra möbler. Jag blev väldigt upprörd över detta och vi skrattade otroligt mycket.
 
Idag vaknade vi till snökaos delux och ingen visste hur fan det skulle gå. Onnas föräldrar körde henne till centralen och lyckligtvis gick blå linjen som vanligt för den är bäst, så vi kom dit och tänkte att vi skulle vänta jättelänge på ett sent tåg. Men...tåget verkade vara i tid? Nä det går ju inte, tänkte vi, men vi gick till bk och köpte mat som vi åt så snabbt vi kunde. Onnas föräldrar var konstiga och pratade dalmål och höll på, så det var trevligt, och vet ni vad? Tåget gick i tid. Det var seriöst det sjukaste vi varit med om. Vi hade en bra tågtid och pratade mycket om astrologi, plot holes i böcker vi gillar, spöken som jag sa och Onnas märkligaste poly-känslor. Så ska det va! Vi kom fram och chillade, åt kycklingpasta och pratade om olika typer av ångest och sånt, väldigt rimligt, och nu är jag så trött att jag knappt kan tänka en hel tanke. Jag somnade inte förrän typ halv fyra inatt så det är inte så konstigt. Så, jag antar att vi ses på onsdag när jag kommer hem? Fast jag kan ju inte ha en svensk rubrik då. Hmm vi får se hur jag löser det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0