Fem saker seende inte kan förstå

Nu ska vi åka om några minuter men jag måste ju lösa rubriksituationen! Så här kommer fem saker som seende aldrig i sina liv kommer förstå:
-Att vi inte helt förstår ansikten. "Jag tror att alla ser likadana ut", sa Onna nyss och alltså ja. Hur ska vi veta liksom? Vi kommer ju inte se folks ansikten.
-På vädertema: Att vi inte kan ta oss hemifrån när det är snö. Inte bara med kollektivtrafik, vi kan inte ens ta oss ut till en bil om vi inte har tur.
-På samma tema: Att vi inte förstår var vi är och vilka någon annan är när vi är på till exempel klubb. Kul att dansa absolut, men vad ska vi göra om vi vill få kontakt med någon? man hör ju knappt vem som är ens vänner!
-Att vi, i ett främmande hus eller liknande, närsomhelst måste vara redo för att det kan komma en trappa utan förvarning. Detta var särskilt jobbigt när jag var liten och inte hade trygga personer runt mig, och folk hade källare...usch!
-Att inte veta när folk lämnar rummet. Seriöst hur många gånger har man haft samtal med folk som inte är där längre för de bara gick utan att säga något? Tusen gånger minst! Bara säg "jag går för att göra x" så är det löst.
 
Eeeeh muntert va? Såry. Men nu ska jag dra till bryssel ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0