I skämtet i skrattet i varje emfas, i botten av badet och i tomma glas

Rubriklåt: Gör dig glad med Albin Li Meldau och Grant, för när man inte får nytt smb får man lyssna på de dängor man redan fått!
 
Hallå från tröttma! Jag märkte precis att jag var trött, ändå nice, då kan jag sova som en bäb hoppas jag. Vi har haft det trevligt i alla fall, och till exempel har jag adventsfikat med Henrik. Hen målar så coola grejor nu! Hen är nämligen den coolaste! Fast hen crushar på en kille tydligen så här ska skällas ut vid tillfälle, skärpning! Ja man får gilla killar men Henrik får inte för det skulle bli kaos i systemet.
 
Idag har jag läst potter och bråkat med kylen för den spårade ur och vägrade stängas. Jag löste det men jag vet inte hur. På kvällen åt vi gröt (vi är grötgäris nu) och poddade, och alltså jag älskar att podda did yall know. Det är så mysligt och särskilt när jag får lyssna på Stella när hon berättar sjuka grejer för mig, förutom att hon alltid förstör allt med nåt jättedeppigt. Det gjorde hon idag också så det kan ni se fram emot nästa vecka. Så det har inte hänt särskilt mycket, jag har mest vibeat. Men det är snart juligt i världen! Jag vill ha mycket jul i år hur har man jul? Vill ni göra nåt juligt med mig? Ni borde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0