It's me, it's me you've come to take

Rubriklåt: I found a way med first aid kit, för vi lyssnade en massa på dem igår, inte den här låten i och för sig men det var mest låtar som redan fanns i blogglistan som hördes
 
Hallå från tröttaste Emman i Sverige! Här sitter jag i soffan som en potatis och typ hänger med huvet av trötthet. Men igår var vi på fest! Vi tog oss till blackeberg (det finns så många konstiga förorter alltså!) och Lottas nya hem, för hon och hennes boy har flyttat ihop och hade inflyttningsfest. Jag fick en limoncello-drink och började genast kackla om till exempel Fredrik Backman, redaktörer och mycket annat och framför allt hängde vi med Rasmus as we do. Han hade köpt mycket knasiga grejor på systemet, till exempel kanelbulle-cider! Satan vad god den var! Jag fick en och det var jättegott! Senare fick jag också smaka en päroncider med pepparkakssmak och det var också rätt gott, men också weird. Det blev musikquiz och jag sittdansade gärnet till ricky martin och bloodhound gang (ingen kunde att låten heter bad touch!) och det var så jävla trevligt. Sen spelade vi ett ganska obegripligt spel som jag råkade vara ganska kingig på, så det var ju kul, och vi skrattade mycket och alla var lite lagom dumma i huvet. En liten fun fact är också att jag frågade festens hetero om de var ledsna att de var hetero. Det var de, sa de. Så det var en utmärkt fest!
 
Sen kom vi hem och såg på spåret (rip Ina och Hanna blääää!) och sen sov vi som stockar. Idag har vi verkligen bara vilat, för vi är helt jävla slut båda två. Ska försöka få upp Stella så vi kan få i oss lite middag men hon var kingen och slängde en massa kartonger så hon är bäst. Jag satte igång en tvätt så det var bra det med. Men vi ses imorgon, då kanske jag typ lever!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0