It's between me, the sand and the sea, Carolina knows

Rubriklåt: Carolina med Taylor Swift, en mörk vaggvisa och det behöver man ju såhär mitt i natten...och jag hörde den innan ja
 
Eh klockan är tre detta är en orimlig bloggtid! Såry jag fastnade i skriv och grejs alldeles för länge. Men ja igår (lördag) åkte jag hem från Onna och jag och Stella lyssnade på två mord som de queens vi är. Vi åt kyckling (den var jättegod men Stella har fortfarande kycklingfobi märkte vi vilket är: sämst) och såg Dahmer som var vidrig och jobbig och rasistisk men med flit så den var svinbra. Vad gjorde vi mer på kvällen...åt pringles och kramades, typ?
 
Idag har vi haft det så mysigt. Sovit länge, donat lite och sen jävlar bakade vi bullar! Stellas enorma kanelbullar med mandelmassa och tusen kilo smör och mummmms! Stella blev förbannad på vår bakmaskin, vi sjöng och tramsade och dansade och sen blev det bullar fuck yeah. De var så gooooda och oj jävlar vad Sherlock snarkar. Intense shit. Men det är typ det som har hänt, och nu inatt har jag skrivit och pågått. Lol hennes snarkningar låter jättearga nu? Typ som om hon ska mörda någon med sitt snark. Gör inte det sherlock det är bara vi här och vi är dina mammor du gillar oss! Men eh ja, godnatt små bloggbebbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0