Allting som jag vill kan jag göra

Rubriklåt: Vittring med Magnus Uggla, som vi skrålade igår
(påbörjat igår men slutfört nu)
 
Hallå hej jag har inte tid! Så det här inlägget lär komma upp mitt i natten. Men jag är i Lund och när jag kom fram igår träffade jag mamma och vi gick och shoppade. Vi hittade en jättefin flowy klänning som också hade skjortkrage! Drömig var den! Det tyckte ingen annan men de har fel. Vi letade i lite andra affärer också, men de hade bara svarta och vita klänningar och det går ju inte! De verkar ha missat att det är wedding tour. Vi gick hursomhelst och köpte annat viktigt på coop och systemet, men i fel ordning så mamma höll på att dö av hur tungt allt var när vi skulle hem. Det blev ett träningspass.
 
Väl hemma hann vi chilla en stund och sen kom Annoushka! Och inte bara det, utan Ia och Jonne och Nettan och Peter, för de skulle ha vinprovning. Så vi joinade dem och drack aperol-bubbel (vi kunde inte sjunga att vi drack cava aperoool, för det var prosecco) utanför huset och kackla. De pratade om konstiga grekiska öar och grejer så jag fattade ingenting, men det var kul ändå. Och sen skulle de ju prova vin, med ögonbindel! De fick fullskalig panik, så mamma fick ta av sig sin och typ hjälpa folk hitta sina glas. Vi skrattade åt dem. Men de provade och sa olika saker de tyckte det smakade som, Peter sjöng om alt alla sa för han hade väl en sångdag (pappa sa sen "jag tror aldrig jag har hört honom sjunga förut" så det var out of character) och vi hade det bra, men sen åkte vi därifrån till själva huvudeventet.
 
Det var att skåla in Lillas nya lägenhet! De flyttade för fullt och vi var nog mest i vägen, men det var mysigt och alltså åh lägenheten är så fiiiin! Hype på att hänga där! Efter många om och men fick vi flyttpizza och jag och anna var så fakking hungriga att vi slängde i oss pizzan på typ inga sekunder. Vi drack bubbel och skålade för att vår sämsta kille inte vet var lägenheten är, sjöng in stället med både skrål och mer finsång, tramsade oss och pågick tills vi skulle åka hem. Det gjorde vi och sen föll jag i säng vill jag minnas. Och nu är det här inlägget slut, även om jag fick skriva klart det på söndagen lol. Ses sen ikväll för bröllopsupdate!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0