När han går förbi då tystnar musiken, hans magi gör ingen besviken

Rubriklåt: Alla flickor med Linda Benktsing (som jag inte kommer på hur man stavar), en bra dänga att dansa till it turns out
(mestadels skrivet i eftermiddags)
 
Hallå från möhippe-trötta Emma! För ja igår var det ju Saras möhippa! Vi "överraskade" henne i stadsparken (hon var ganska säker på att vi skulle vara där) och sen åt vi brunch på stadsparkscaféet. Det var en märklig brunch för man fick olika rätter serverat, så det var ingen bufé. Men gott var det! Vi fick till exempel lax med goda grejer och sen ryggbiff som servitören berättade mycket om hur stressfri den var. Så det blev mycket om stressfria kor, men den var god så det kanske hjälper. amanda (kusin) undrade om den var stressfri när den dog också. Under brunchen pratade vi om alla nya ställen som ska öppna i Lund, Sara-minnen och annat, och sen åkte vi till Malmö. Sara fick ledtrådar hela tiden och en på spåret-resa till malmö med ledtrådar som "vi är på väg mot en flicka som äter kläder"...mal-mö. Geni.
 
De andra skulle på escape room, men jag följde med Elvira hem för att preppa saker. Vi pratade om standup och poddar och sånt, och sen lyssnade vi på gilmore girls-låtar och vibeade tills de andra kom. Då hade vi picknick på golvet med danska småkakor och Sara-quiz! Jag hade inte så många poäng för mycket handlade om studentlivet och sånt, men ändå kul. Och sen åkte vi tillbaka till Lund och hörde några från Saras kör sjunga it's raining men och sånt, och sen gick vi hit till lägenheten och här var det party. Vin dracks, pizza åts och vi körde bäst i test. Mitt lag var ganska sämst men vi hade kul och försökte i alla fall vara lite påhittiga. Vi vann ändå några grejer, fast vi kom sist till slut. Under middagen pratade jag med Agnes om gamla barnkalas och sånt, och då berättade jag om "äckliga gubben". En gång (vi var typ fem) hade vi istället för fiskdamm eller så en äcklig gubbe, som var pappa, med diskmedelshandskar och apelsin-ögon och läskigheter. "vi gick in till äckliga gubben och sen fick vi godis!" kan jag ha sagt och vi skrattade otroligt mycket åt det och vad det låter som att det betyder. Agnes mindes inte detta men Sara kom ihåg det som tur är. Johanna och Amanda skrattade otroligt mycket åt detta. Vi tre drack äckligt bubbel de hade med sig (det var okej om man blandade det med pärondricka) och sen blev det dans! Jag blev förvånad över detta, men kul ändå. Vi dansade till rubriklåten och andra gamla superdängor, men jag fick en massa ång så det var svårt att hantera. Alla dansade runt mig till genom eld och vatten, kusinerna rävås (som inte heter rävås) hade party till twist of love och generellt var allt ändå bra. Och där var möhippan slut, ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0