Det där är mitt bajs!

Haaaaj jag är hemma! Fan vad det känns länge sen jag bloggade men det är det ju inte ens det var igår. Aja då var jag ju fortfarande i lund, så jag lämnade lund och åkte till malmö för att träffa Saga. (ja Saga fick stor bokstav men inte städerna eller meningarna vadå då?) Vi slog oss ner på en "solig" uteservering (den var inte särskilt solig lol) och drack vin som slog ut oss båda ganska oväntat. Vi sluddrade båda två, jävligt random. Vi utbytte jobbtrauman och vrålade åt vilken arbetsmiljöfara det är att svara alla (tydligen jättemycket enligt weirdos), försökte benämna exakt vilken sorts bar vi satt på ("hipstrigt ofancy men inte sunkig") och hade det riktigt bra. Vi gick till surf shack och åt middag, men mest fascinerades i alla fall jag av att de inom kategorin "premium-grönsaker" la in stekt ägg. Stekt ägg är inte en grönsak ifall någon undrar. Vi catchade up ännu mer och alltså nu kommer inte jag ihåg vad fan vi pratade om när vi åt middag lol? Men det var mysligt att träffa henne igen och såhär lång tid får det inte gå igen det är faktiskt olagligt! Men jag kom hem och tittade på musikdokumentär med pappa, där undertones var med och alltså we stan! De är så gulliga!
 
Idag stapplade jag upp efter för lite sömn och gick till tandläkaren. Hon lärde mig att man tydligen kan borsta för hårt och att det är det jag gör, men berömde mig för att jag "håller nollan" om hål. Väl kämpat av mig antar jag med tanke på mängden cola jag klunkar i mig. Men ja, efter någon timme åkte jag hem till stockholm, och vilken jävla tågresa sen. Först satt jag bredvid nån dude som var i fel vagn (varför händer detta så ofta? kolla på era biljetter, dudes!), sen kom exakt alla bebisar i hela världen och satte sig vid mig, och sen blev det renodlat skrikbråk. Enligt vad jag lyckades förstå var det killar som klev på i mjölby utan biljett och en tanta som "hjälpte till på tåget" (jobbade ej på tåget!) blev rasande på detta. Har faktiskt sällan hört folk skrika sådär högt, iaf inte i offentligheten. Jävligt konstig resa all in all.
 
Men jag kom hem och Jonas kom hit samtidigt! Det är Stellas valda pappa ifall ni glömmit. Vi åt munkar och pratade om var alla killar går i skolan egentligen, katter såklart och framför allt bajs-siv. Hon kallas så eftersom hon vrålade rubriken när en dude försökte köra bort kobajs från hennes ägor. det var från hans kor, men hon ville tydligen behålla bajset. "Vi börjar med att hon är en satkärring", sa han om henne och det var en stark historia. Riktigt alla detaljer kan jag inte bjuda på, men ändån. När han åkt hem lyssnade vi på ett starkt mord, snöade in på sista måltider (vad hade ni valt undrar jag?) och hade det väldigt roligt. Fan vad jag älskar min tjeja, våra katter och vårt hem. Men visst måste man sova nu? Det var ju hundra år sen jag sov känns det som!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0