I know his name, I think about him every day

Rubriklåt: So good med Halsey, en banger som jag lyssnade precis och alltså hens vocals på den låten är så bra! Halseys nya album borde komma snart tycker jag jag saknar hen :(
 
Hej från natten! Här ligger jag och försöker lugna ner min konstiga hjärna vilket jag typ lyckas med nu tror jag. Den har krängt runt i huvet ett tag nu lol. Men nu kommer jag nog kunna sova yay och då ska man blogga först. Idag har varit en bra dag, för till exempel var jag med i ekot som en king. Det sändes 12:30 idag och om man inte vill leta så kan man googla på ekot färdtjänst så hittar man mitt fejs. Jag säger literally två meningar men vem fan bryr sig det var ändå lite härligt. Förutom det drällde jag mest på dagen, tills jag fick den sjukaste mensvärken of all time från ingenstans. Det är typ fjärde dagen vad fan vill mensen mig egentligen? Jag låg verkligen och led, men typ en halvtimme senare dansade jag runt till in for the kill med la roux och åt Stellas eminenta tårta. Det är tvära kast around here.
 
På kvällen åt jag och Stella middag i kista, och vet ni vad vi firade då? Stella har ääääntligen fått beviljad fucking akassa! Så stavas det inte väl? Aja vem bryr sig hon ska få det i alla fall! Vi åt på brödernas och tramsade om olika erahs som man bör, och sen åkte vi hem och poddade. Emma Black försökte podda efter bästa förmåga de första minuterna, vilket gick fucking bedrövligt lol, men sen rätade vi upp oss och fick ihop en liden podd. Sen läste jag / vi harry potter, drällde mer och chockade Tilda med att jag inte känner till en enda svensk skådis. Hon nämnde fyra dudes och jag kände igen typ en och en halv av dem. Så kan det vara ibland. Men ja, det var denna lite märkliga fredag, dags att sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0