Ibland kommer tvivel, men jag vandrar förbi det

Rubriklåt: Vandraren med Kleo, Ayla och nån dude, och ja den samplar nordman-låten och ja det är en banger! Ayla brukar inte vara sexig men när hon sjunger "du är här och kom hit som en vandrare" till ett sick beat då är hon fan det!
 
Haj haj det är en inte så trött mem! Jag orkade inte blåga igårkväll vilket är bra för nu är jag piggare. Och igår var det dags för ett redigt gammaldags blindäventyr! Jag ubrade in till stan för att träffa Leo och hennes kompis Manja, men hamnade helt åt helvete fel. Chauffören ledde mig till dörren, men när jag kom in upptäckte jag att det inte var ett café utan nåt coreanskt place. Så jag gick ut, ringde Leo och vi försökte blinda oss fram till varandra längs kungsgatan. Till slut kom en lady och hjälpte mig och hypen när jag hörde dem knacka med sina käppar var enorm ändå! Det sjuka var dock att jag fick 0 ångest, jag som får ångest av alla transporter var 0 rädd när jag var vilse på helt främmande mark. Sjukt beteende.
 
Vi gick in på caféet och fick värdelös service ("ibland när jag får bra service brukar jag säga att hen nog har träffat en blind. Den här killen är definitionen av någon som inte har träffat en blind!" sa jag) men hittade i alla fall ett bord. Att ha en som ser 1 % hjälper med detta kan jag säga. Jag trodde hon såg typ fem för hon var så kingig men nej! Sjukt. Hursomhelst fikade vi och pratade om skrivande, absurda skrivlärare, familjedraman, ångest av olika slag och såklart lite om blindvärlden. Jag och Manja hade aldrig träffats men kände till varandra så vi var tvungna att gå igenom hur, alltid spännande liv. När vi hade fikat klart hängde vi ute och rökte / passivrökte och kacklade på, och sen! Sen åkte de färdis med mig hem för att sen åka in till stan igen, så de liksom körde hem mig! Det är på riktigt det snällaste någon någonsin har gjort, kommer aldrig komma över det. De hävdar att det är jätterimligt gjort, jag hävdar att det är jätteabsurt snällt. Och det var så mysligt att hänga med dem!
 
Vi mötte Stella i Kista och jag och hon gick för att fixa ärenden, eller ja mest att jag skulle hämta ut min venla. Det har jag gjort nu så jag behöver inte ha ångest över det! Jag åt också på max vilket var jättegott och välbehövligt för jag var jättehungrig märkte jag. Och sen åkte vi hem och viiiilade gärnet, och märkte att Onna hade klippt in en låt på spanska i nästa veckas avsnitt. Det var vårt fel obs, men ändå väldigt oväntat när vi lyssnade igenom. Har nu gjort det tydligt att alla språk utom svenska och engelska kommer poängteras speciellt så hon har koll i framtiden haha. Och idag är det väl måndag och Stella söker jobb för fullt, och jag hoppas att solen har kommit hit nu. Det borde den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0