Nu ska allt bli bra, bara vila här ett litet tag

Rubriklåt: Nu ska allt bli bra med Alva, för jag hörde den igår och också hon sjunger om påsk i den! Ja det hade väl varit rimligt att ha raden om påsk i rubriken men det hade inte funkat
 
Hallå från lilla soffan i Lund! Här sitter jag och dräller, ska väl skriva bok snart men har noll inspiration till det. Jag älskar ju att skriva hos andra men inte här av någon anledning, jag antar att det känns lite hemma eller nåt. Ska ändå försöka I guess. Och igår kom jag hit, efter en ganska vidrig tågresa. Tåget var sent och vi (Stella följde med vilket var en dålig idé) fick vänta i superkylan jättelänge. Jag kom dessutom på tåget i fel vagn, så jag fick sitta där och vänta jättelänge på en tågvärd som kunde följa mig rätt. Och när jag väl hamnade rätt var jag på en gångplats där man satt mittemot varandra, så jag var verkligen maximalt i vägen. Det var genuint sämst och jag har nu bestämt att ingen får gå omkring på tåg. "man måste ju få gå och kissa eller köpa nåt att äta" nej det måste man inte faktiskt för det är töntigt! Sitt stilla tills du ska gå av som en rimlig person bestämmer jag!
 
Japp jag är rimlig, men till sluuuut kom jag hit. Då drack jag te och hängde, och idag har jag ätit äggafrukost och drällt. Så ja det fanns inget att berätta men jag är i Lund yay. Och nu tittar jag på en kille som reagerar på och chockas av melanie martinez. Det är fan det sjukaste jag vet att hon fanns och att folk gillade den musiken. Truly. Men med det sagt, ses imorgon hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0