but why does she call you at 3 am and 4 am, that's a funny way of stayin friends

rubriklåt: movies med conan gray, från veckans cirkel-hopkok
 
haj från hostma och nya ingmar! tyvärr kan jag just nu inte alls använda stora bokstäver, men det löser jag under dagen tror jag. jag ska inleda den här datorns liv med att bloggfuska, för jag ligger ju groteskt efter. så vi börjar i fredags kväll och då gick jag, pappa och sara på mammas körkonsert! jag var väldigt stressad över att förstöra allt med min hosta, men i tried my hardest och det gick typ okej. efter en stund spelade de koppången och det hjälpte, den gav mig sin kraft. och konsertern var i min förhoppningsvis framtida bröllopskyrka, bara en sån sak! och mammas kör var så duktiga hallå!
 
efter konserten gick vi till pappas stammisställe, aka en fansy vinbar. fast ingen som kände igen honom jobbade så jag tror han ljuger. vi drack otroligt fansy vin och pratade om fantasy och tingsrätten och sånt, men min kropp totalflippade så jag mådde jätteilla av det där enda glaset vin. verkligen jätteilla och blev helt varm i ansiktet och sånt. så när vi kom hem låg jag och mådde skit, men det blev bättre och jag kunde prata med min tjeja. vi underhölls av twitter en stund och det var tryggt. imorgon får jag träffa henne igen!
 
igår julbakade vi! mormor skulle kommit, men pga min hosta och hennes stundande operation kunde hon inte det. men jag fick göra mandelmusslor utan henne (buuu) och mitt motto var "snabb och dålig" för om jag tryckte ut dem för långsamt blev degen för varm. sara gjorde lussebullar väldigt dramatiskt och under dagen blev det också nån slags kola, yoghurt-bräck och saffranssnittar. benjamin dök också upp och vi alla såg på spåret, som var jättesvårt som vanligt numera. inte ens alla musikfrågor tog vi! och där lämnar jag detta inlägg, så vi ses senare med mer om igårkväll och kanske...lite stora bokstäver?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0