I am both Cathy Bates and Steven King, I can write you out the way I wrote you in

Rubriklåt: Bsc med Maisie Peters, en banger som spelades igår
 
Haj från en utmattad mem i stora soffan i Lund! Jag är fullkomligt urvriden som en trasa och ska sova som en sten så fort jag har blågat klart. Och igår var det ju feeeest! Och vilken fest sen. Vi komtill Ellie och där mottogs vi med att dahlia (hennes tjeja) hade gjort ett brädspel! Det var ett dryckesspel med speciella Ellie-grejer i. Så kul ju! Dock det ultimata mindfucket: en regel var "tomten", som tydligen är en grej, basically måste man "ta bot tomten" från sitt glas innan man dricker och sätta tillbaks den sen, annars måste man ta en straffklunk. Problemet var att ingen hade förklarat att tomten var osynlig. Det fanns alltså inga riktiga tomtar på glasen. Det tog typ tjugo minuter innan jag förstod att de hade tagit bort osynliga tomtar från sina glas lol. Jag gjode väldigt orimliga blindskämt hela kvällen så det passade ändå. Och sen var det ett Ellie lore quiz! Med en powerpoint! Det var jättekul och svårt, och vi vann inte vilket jag är sur över faktiskt. Jag roastade alla lite hela tiden, för jag är orimlig på det sättet, och jag och Henrik var en enhet som vanligt. Hen sa det till några vi inte känner, "alltså jag och Emma är samma person så ni vet." Hur gulligt?
 
Sen var det dags för karaoke! Tyvärr var det jättemycket folk där och det tycker jag är taskigt mot oss personligen. Och här börjar mina minnesbilder bli lite mer...fragmentariska. Vi skriksjöng can't hold us och I will survive och en massa andra låtar. Nicole, som jag inte träffat innan, sa att jag var den roligaste hon träffat. Vi sjöng Elois och jag hade micken fast jag inte kan orden och var packad lol. Jag vrålade ofta att alla som inte kan sjunga och ställersig ensamma på en karaoke-scen är horungar. Jag vargenerellt otroligt "grov i mun" hela kvällen. Och sen åkte jag och Oliver hem och jag ramlade (jag har nu ont och har panik så fort jag ska gå nånstans...) och sen spydde jag påspårvagnen, lyckligtvis minigrann och i en påse. En kille blev sur pådetoch Oliver försvarademig som en jävla king. Så ja, det var en otrolig kväll, menjag bode verkligen ha slutat dricka när vi gick ut. Idiot-emma.
 
Så idag har jg inte mått bra kan jag ju säga. Men Oliver var snäll och köpte pommes till mig(hen köpte mat till sig själv också obs) och vi såg så mycket bättre. Detta tycker jag:
-Marit nämnde husby! I sin låååt! Wiiiiii!
-Ellen är alltid så näa greatness men kommer inte dit. Fast hon är väldigt rolig med sina awkward uttalanden.
-Per är så sötmed sin surströmmig-hype!
-"Jag ser en flata på trumpet", sa Oliver. Hur har ingenmärkt detta tidigare undrar jag?
 
Sen åkte jag hursomhelst tåg hit, vilkt gick bra förutom att nån tönt spelade jättehög musik och ingen sa till. Hen gick av rätt fort dock. Och nu är jag här, vi har pratat lite och druckit te och så, men nu ska jag fan sova. Det kommer bli himmelriket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0