It's where my reason stops and something else comes in

Rubriklåt: Calleth you, cometh I med Amanda Jenssen (från smb), för jag frågade Henrik vad jag skulle ha för låt som rubrik och hen sa den lol
 
Haj haj! Jag ligger i sängen och ska snart sova, men först berätta information om min dag. Vi sov och var jättetrötta när vi vaknade, men vi åt äggmackoroch hade det bra. Och sen såg vi så mycket bättre såklart! Jag har inte så mycket att säga, men litegrann:
-Jag tror att jag kan bli besatt av pegs låt? den verkar lite cringe men liksom ändå nåt jävligt härligt.
-Marit! Marit är hääär! Jag älskar henne så djupt!
-Kul att bad bitch gjordes, bara för att originalet är en sån banger.
 
Ja det var inte så mycket där nej. Men medans vi tittade kom Onna! Vi hängde och pratade om våra bästa kafferepet-historier, och sen åt vi middag från fancygrillen. Amamam som vanligt! Och sen, sen jävlar körde vi vårt hundrade poddavsnitt. Om det blev så långt att vi måste splitta upp det i två? Japp. Väl kämpat av oss. Så det kommer bli en sjuhelvetes resa, hoppas ni får kul på onsdag lol. Lyssna inte i ett sträck för bövelen! Oooch sen pratade vi med Robert, för han...har köpt en klänning! Wiiiiiiiiii! Det är det bästa i världen! De seende fick se den och vi alla hypade, och sen när Onna åkt hem såg vi på spåret. Det var på svåret, för vi kunde inte ett skit i princip. Knappt ens musiken vafan! Sen pratade vi om deep shit och åt paj och sånt, och nu ligger vi här och dräller. Men här borde det nog sovas känner jag nu. Godnatt, ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0