Jag vet inte längre vad det är för jävla veckodag

Rubriklåt: Vem är han med Cleo och Christin Amparo, en klassisk "jullåt"
 
Nu kan jag använda stora bokstäver! Det är en fest! Kul att något är en fest i denna hostiga jävla värld. Så nu ska jag berätta mer, till exempel om min gårdagskväll hos Lilla. Ingen tyckte att jag skulle åka, men det tyckte fan vi, för vi hade inte setts på två månader! Det går ju inte! Vi gosade gärnet såklart och lyssnade på hiphop, för det ska man göra på julen. Detta är 1 grej. Jag försökte dricka ett glas vin, men kroppen sa "nope!" så jag fick lägga ner projekt vin och bara dricka läsk istället. Så jävla tramsigt av kroppen. Vi beställde mat från max (jag köpte bara nuggets för min aptit är paj) och lyssnade på riktigt bra bangers. Så fort en låt vi hört på julen kom upp skrek vi "nu är det juuuul!" och sjöng så gott vi (jag) kunde. Lilla råkade dock säga att julen valar enda in i påska, jag vet inte vad vala är...men jag gillar det. Vi catchade up en massa om hur vi mår och allt sånt jox, men vi måste verkligen ses och prata oftare för detta är kriminellt! Jag saknar henne redan hallå!
 
Idag sov jag länge, eller jag åt ägg men sen sov jag ännu mer. Vid halv ett väckte pappa mig med att sätta igång the heart of everything, aka within temptations bästa skiva. Det är det finaste jag vet när nån gör sånt <3 jag hoppade upp och var hype basically. Bästa skivan ever! Sen har jag mest hostat idag, men jag har också sett sista avsnittet av så mycket bättre. Här är mina små takes:
-Jag gillar uptempo-ellen, finns nåt där. Originalet var också festlig.
-I'm sorry, men Staffans tolkning lät exakt som Tomas Andersson Vij. Verkligen exaaaaakt.
-Per var helt okej, men stackaren fick aldrig sluta gråta. get help dude.
-Nu när det är slut måste vi prata om allt jag saknar. Ellen borde ha tolkat kacey hold on för fan! Nån borde tolkat on the bus! nån borde tolkat en svensk Marit! det var nog mer men jag har glömt lol.
 
Så, jag har kämpat på. Vi försökte äta middag, men varken fisken eller potatisen blev klar, så det fick slängas. Sååå de andra åt macka / rester och jag åt...jacky chokladpudding. jag var väldigt ledsen just då lol. Men nu ska jag försöka sova (jag tog i trä), ses hemmaaaaaa! efter min hostiga tågresa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0