And I'm sure that I'll remember how it all fits back together, cause I know I'm not inadequately skilled, it's just some things take two people to build

Rubriklåt: Ikea med Grace Petrie, för jag skrev om Ikea idag och det blev en grej
 
Hallå hej! Här sitter jag och dricker te ur min utomordentliga snigelkopp, så ska det fan va. Jag bloggade ju inget igår och då hände inget kan jag säga, förutom typ att vi gjorde soppa och tittade på mushmushmush. Vi har många faves den här sessongen och det gillar vi. Men idag, idag har det hänt grejer! För jag var på skrivdag! Stina var i Stockholm så vi, Cecilie och Frida (alla från skrivpedagog) sågs på Stinas hotell och skrev och hängde. Vi pratade en massa om våra skrivprojekt, annat skrivjobb vi höll på med och allt möjligt. Jag skrev om ikea som jag sa och sen åt vi lunch på hotellet. Det var så jävla gott! Jag åt köttbullar (roligt nog pga ikea) som var så jävla bra och också att de gav oss en förrätts-kycklingsoppa som var så sjukt god. Jag trodde inte att maten skulle vara så god, men det var den verkligen.
 
Vi fortsatte prata om författarskolan, kränkthet, hur det är att växa upp som man nu (svårt, tydligen) och ännu mer om skrivande. Vi skrev mer på eftermiddagen och jag gjorde klart en hemkunskapslektion och jobbade mer på Isak och hans jobbiga liv. Jag älskar mina små karaktärsbarn <3 och skrivkompisar! Det var amazing! Jag åkte hem vid 16ish och sen har jag vilat och hängt med min tjeja. Och nu ska vi sova snart tror jag, det behöver jag. Vi ses imorgon, då händer det också saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0