Ingenting har med någonting att göra

Hallå gänget! Jag sitter i stora soffan aka min säng och väntar på Sara. Vi ska fika har hon bestämt. Det är mitt straff för att jag hörde av sig till henne för sent att vi ska ses på förmiddagen. Det tycker jag är rimligt. Och igår var en dag såklart, som först var rätt dålig. Jag skrev på min jobbansökan och var ett wreck hela dagen, för jag kan inte söka jobb det g-å-r inte. Jag är ju dum i huvet samt sämst hur vet inte alla det? :( men jag kämpade på och fick lunch från thaistället jag gillar så det funkade väl.
 
Och sen började dagen ordentligt på kvällen (som dagar ska), för jag åkte till Olle! Jag och team osby skulle komma på middag och quiz till olle och sara nämligen. Så jag fick se deras hem och hund och grejer! Det var en gullig hund <3 och vi fick hamburgare och pommes, eller snarare hamburgare och sen pommes för de blev klara väldigt långt senare. Men det var gott och vi pratade om diverse blindfolk såklart, konstiga saker djur gör och mycket annat. Jag väntade också spänt på att jävla polisen skulle ringa pga mitt dumma pass måste spärras, men det tog så jävla lång tiiiid! Men till slut ringde en jävla king som fixade allt även om han inte egentligen kunde, för tydligen vet polisen var man ringer ifrån så de hade kopplat mig till malmöpolisen. Det är ju rätt rimligt ändå men hade varit bra att veta. Men ja, det blev quiz som Robert hade gjort och det var såklart jätteambitiöst och kul. Rubriken är hur han förklarade det, och väl inte en av mina bästa rubriker va, men kom inte på något annat. Vi svarade med hjälp av en kortlek (geni!) och till slut vann jag och Olle, oklart nog för vi hade inte koll på något. Det roligaste var nog när Robert sa "the police..." för att börja en fråga och jag sa "...ringer aldrig!" så det är rimligt.
 
Sen fick vi tårta (!) och pratade mycket om sjuka saker folk frågar om, typ dieter och diabetes och annat sjukt. Vi skrattade mycket (mest åt Olle) och hade det bra, och sen åkte jag hem och sov som 1 sten. Jag är väldigt bra på att sova just nu vilket är en enorm lyx. Och nu ska jag gå ut snart tror jag bannemig, så hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0