Karma karma come and dance with me, read between the lies and set me free

Rubriklåt: Statements med Loreen, för vi hypade den igår för ingen gillade den när den var i mello och den är kingig, låten igår var okingig btw
 
Hallå hej, jag är trött som en anka men ska blogga litegrann. men det blir bara om gårdagen, för jag orkar inte berätta om alla mina kyrkoöventyr. Men igår var nice och vi åt bun meat bun! Det är världens jävla godaste burgare och framför allt milkshaaake! Vi hade intensiva samtal om vänner vs familj och vad skillnaden är och att det känns som om alla mina vänner är alters i mitt system...vilket det inte ska kännas som tydligen. Man ska tydligen vara separerad från dem på olika sätt men det tycker jag låter lame helt ärligt. Anyway...Rakel dök upp och det var mellotime, och ändå party den här vändan! Rockbandet hade en cool vibe (och en bra synthmelodi!), gullans barnbarn var...gullans barnbarn (!!!), Loreen var cool trots underwhelming låt och Jesper på "hemmaplan" gjorde mig glad. Jag och Rakel hade questionable takes, vi åt cheesecake och det var en väldigt myslig tid. Men sen började vad som skulle visa sig bli kvällens stora projekt: slå in ett paket. Låter väl inte som ett sååå stort projekt tänker ni, you sweet summer children. Det var en enorm låda som skulle slås in, och jodå vi kunde gjort det smidigare men Rakel tyckte att detta blev enklast. Det blev det inte. Vi hjälptes åt alla tre med att få ihop möget, min främsta uppgift var att hålla i tejprullen när Rakel klippte (och vakta den för annars tappade hon bort den hela tiden). Vi skrattade otroligt mycket, ibland fastnade saxen i tejpen så jag höll den som nåt slags sax-pendel, Rakels frustration var ofta obetalbar och sammanlagt tog det typ en timme. Vi skickade en bild till Stella och hon sa "den är hoptejpad helt snett och det är en rosett på den som får det att se ännu deppigare ut". Vi försökte i alla fall! Onnas tjeja kommer nog att uppskatta det dock, för det är en bra presang.
 
Vi somnade sen, till och med jag, och det var tur för kvart i åtta tog jag mig upp. Onna fixade grillade mackor till frukost som 1 ikon och vi lyssnade på otroliga låtar och sjöng ännu mer otroliga låtar ("det är onnas frukosthits 2.0!" oklar referens för er men jag inte bry) och sen tog vi oss genom halkan och den livsfarliga perrongen till min tunnelbana. Och nu lämnar jag blogget, så får ni höra om äventyren imorgon när jag vaknar för jag är jättetrött och Stella har redan lagt sig. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0