They said that boys were boys but they were wrong

Rubriklåt: The tradition med halsey, verkligen den bästa låten ever som vi hörde och flippade över idag
Tilda: Naaj hon är hinged (eller ja så hinged som hon kan vara) och inte i fängelse!
 
Hallå från natten! Jag är trött som en liten anka och det är bra, men jag ska också berätta om mitt liv och min jättebra dag idag. Jag vaknade 08 imorse och vet ni vad? Jag var inte trött! Jag var glad och pepp på dagen för jag hade sovit jättebra på natten! Det var det sjukaste! Och Onna gjorde ägg och bacon och varm choklad med grädde och en fancy chokladsås, sååå alltså det var peak liv. Vi pratade rysk brytning och sen en massa om sex och hur det funkar för oss, alltså det finns nog ingen jag pratar som frankly om sex med som onna tror jag? Jag rekommenderar att ha en sån vän.
 
Sen bakade Onna amazing kola-chokladkakor och vi lyssnade på bokar och drällde, och sen kom Tova! Vi hade såklart en massa musik- och språksamtal som vi alltid har och hade det bara så jävla mysligt. Vi sjöng, skrattade mycket åt konceptet white russian i mjölkpaket och trodde att vi sa roliga skämt som vi inte ens sa...starkt. Tova försökte lista ut vilken fågel jag hade hört enbart på beskrivningen "en jävligt sjuk fågel" (jag kom inte ihåg hur den lät så eh ja), Onna gjorde svingod kycklingpasta till oss och sen åkte jag hem och det var mellotime! Då åt vi donuts och drack jättegod äppelcider. Och här är mina tankar om mello:
-Tone till final! Sån ikon är hon!
-Loulous låt var such a banger ändå. skånska ladies forever!
-På tal om skånska: Jesper. såhär, folk verkar inte gilla honom, men man får faktiskt inte prata om jesper på något annat än ett positivt sätt. Det är olagligt!
-Shirley var med och sjöng! magi!
-Fejk-raggarna sjöng om korv med bröd och alltså jag är ändå för låtar om korv med bröd.
 
Så, det var allt om mello. Sen spelade vi in en jävligt märklig podd som jag inte vet vad fan som hände i och nu ska vi sova alldeles strax. Det är ju tur för jag har varit vaken i sjutton timmar. Är folk ofta det som går up sådär tidigt? Ellr nä de går väl och lägger sig tidigare kanske. Weird. Imorgon ska jag inte gå upp tidigt, jag lovar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0