Det är en mänsklig rättighet att fiska ål

Hej från stora soffan! Stella tittar på bake off och jag dräller och läser, as I do. Snart kommer folk hit och då ska jag komma ifatt om bloggen ju. Igår var en bra dag och jag började den med att fika med mormor. Vi var på ramklints såklart och pratade om allt som hänt (inte mycket), hur skånsk mormor är (hon höll inte med om "jätte"), att mormor ska komma upp till stockholm i sommar dammit och annat sånt. Det var mycket mysligt!
 
Sen läste jag väl och fördrev tiden, och sen åkte vi till osby. Där var det syntolkningshäng med Helena, och team osby såklart! Vi pratade en massa om blindfolk men också om ål, som ni ser, och sjuka relationer och annat. Vi köpte mat från en pizzeria (och Stella fick lära sig vad langos är) och sen såg vi på spåret. Robert slaktade såklart och Helena med, jag...var inte så stark nä. Förutom sista resan that is för då var jag ganska kingig. Efter lite mer prat gick sista tåget och vi med det, och på vägen hem pratade vi med Helena om blindismer, hennes stockholmska alterego och en massa andra grejer. Riktigt bra är hon.
 
Idag har jag varit svintrött, men jag och mamma letade efter en ny handväska till mig...för att sen hitta en perfekt väska här hemma som hon hade. "jag har en låda med väskor", sa hon. Rimligt. Jag har läst och hängt och smällt en massa bubbelplast, för pappa hade sparat det till mig, och snart ska vi fira hans fölsedag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0