I'm going back down south now

Rubriklåt: Back down south med kings of leon, en riktigt bra låtjävel som vi lyssnade på igår
 
Hallå från söndagsnatten! Saaaatan vad taggad jag är på att gå och lägga mig, men först bloggning om min uppsalavistelse! Ditresan gick bra för en gångs skull och jag och Linus gick till systemet...men jag är fullkomligt dum i huvudet så jag hade glömt att det stänger 15 på lördagar. Hur? Är det möjligt? Det är för fan grundläggande kunskap! Men det fanns sprit där hemma så vi köpte groggvirke och åkte hem till honom, där hans festmö (måste säga så pga omg förlooovade) och valp väntade. En liten peppad bebbehund! <3
 
Vi åt kycklingburgare och pratade om Tyringe, att jag ska bli "flatpastorn" och annat trams, och sen hade vi bara en nice kväll. Åt chips, drack märkliga drinkar och minttushots, sjöng våra favoritlåtar och pratade. Jag berättade för Sofie (fästmön i fråga och ja jag insåg nu att jag skrev festmö där uppe lol en mö som festar we stan) om Linus absolut dummaste tilltag vilket hon verkligen inte uppskattade, jag fick höra alla detaljer om Linus frieri och sen pratade vi om elakhet och att han inte tycker att jag har varit elak mot honom...det tycker jag! Men vi hade det bra och jag blev inte ens särskilt full, och min minttu-skräck är helt borta!
 
Idag vaknade vi i tid, åt chipsfrukost och tog oss till en kyrka. Jag ska ju gå på gudstjänster för att se hur tillgängliga de är till Linus uppsats. Så idag gick jag i en frikyrka och det var...en upplevelse. De säger verkligen att folk "flyttat hem till himlen" när de dör, det är ju absurt! Som jag sa till Linus sen, "det är lite respektlöst mot gud. Lite som när man åker på en resa och sen bara säger jag vill heeeem! Jaha men nu är du ju på resa?" han fattade iaf typ vad jag menade. I övrigt var det väl nice, bra predikan och stämsång och vibes, men för lååångt. Jag fick i alla fall vintersol och subway efteråt så det var ju nåt, och vi hade en trevlig tid. Sen åkte jag hem, tog en lång nap där jag drömde om en läskig tant som klamrade sig fast vid mig i en rulltrappa (det får man inte!) och sen har vi chillat allmänt. Men jag är jättetrött trots min nap så eh det är ju bra hur trött jag blir av att vara igång litegrann. Sunt värre osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0