Looking at pictures on facebook of your ex girlfriend at three in the morning never helped anyone

Rubriklåt: Facebook med passenger, som vi lyssnade på igår när vi lagade mat och alltså he's not wrong
 
Hallå hej jag är så trött så det känns som om jag ska svimma. Det ska jag inte göra, jag ska sova istället. Men jag ska berätta om vår sista lilla-dag igår! Vi sov jättelänge och sen gjorde hon en massa äggröra till oss och det var fan the shit. Jag älskar när min lillasyrra gör mat till maj! Och sen var det vad blir det för mord-livestream och vi blev upprörda över historierna, drack bubbel och skrattade. Stella drack persiko-bubbel som var jättegott!
 
Sen lyssnade vi på brittiska dängor och lagade jordärtskockssoppa. Jag mandolinade och svor långa ramsor över det, men det är kul, och sen åt vi soppan med massssor av vitlöksbröd. Det var amaaaazing och sen poddade vi! Det blev en härlig liten podd och jag hade många konstiga rants så eh om ni vill höra mina hot takes om toapapper kan ni se fram emot onsdag. Kvällen fortsatte och vi drack en hel del vin som vi gör, lekte lite från och till och kacklade om diverse grejer som jag inte kommer ihåg nu lol.
 
Idag är en inte-dag. Lilla åkte hem på morgonen och sen har vi sovit, gosat, tittat på grejer och haft det bra. Fast jag har läst en läskig fosterbok och nu gav jag Stella trauma genom att berätta om den. Det var inte särskilt snällt av mig men jag kunde ju inte gå omkring med den vetskapen helt själv! men nu ska jag få sova som en liten sten och det längtar jag till. Fast jag är hungrig. Jag borde köpa nåt jag kan äta på kvällarna för jag är alltid hungrig då. Har ni något förslag på bra kvällsis? Det har inte jag nämligen :( aja nu är det sov. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0