Put it in the sunday paper, I don't wanna hear it anymore

Rubriklåt: Sunday paper med calaisa, som vi hörde idag och mindes när Onna 2008 frågade mig om jag kunde sjunga den på hennes framtida bröllop...
 
Hallå från #Äppelbloggen! Jag åt precis ett äpple och kan berätta 1. att de här äpplena är ganska mjöliga och 2. att en bit har fastnat i mina tänder och det är rude. Jag var så hungrig att jag höll på att dö så ett äpple behövdes. Men till vanliga bloggen, Lilla är här! Hon sitter bredvid mig i soffan i detta nu whaaaat! Igår kom hon och det var typ det som hände då, förutom att snedtänkt gjorde ett avsnitt om Ulla Billquist och vi flippade. Vi lyssnade och hade känslor och pep som katter. Seriöst Stella pep så jag trodde det var sherlock. men ja, Lilla kom hit på kvällen och var jättesen, men hon kom och vi lyssnade på tack för insläpp och knasade.
 
Idag vaknade vi saaaakta och efter frukost och dräll åkte vi till blindhuset och äkta blinninghäng med Onna och Tova! Det var så jävla mysigt! Vi fick otrolig apelsinchokladmousse och pladdrade om verkligen allt, från musikteori till flickvänande till gamla grejer i oboj (gammal blindtidning) och en massa annat. Vi sjöng passenger efter bästa förmåga, Tova hade stenkoll på mina gamla poddavsnitt som vanligt och sen fick hon höra hela sagan om "baklänges-Jesus". Hon behövde lite trauma! Onna lagade sviiingod kyckling och vi tryckte i oss denna och hade det så jävla bra. Jag var otroligt switchy och beskrev det som om jag hade sånt där sprakigt godis i huvudet, rimligt osv. Så det var en riktigt myslig dag och när vi kom hem såg vi på spåret och kingade. Första musikfrågan kunde jag innan de började spela och på andra gissade jag på ett band för "de finns och jag kan inget om dem" och så var det rätt! Kingeeen! Det var allt, förutom att Stella förstörde mitt liv. Hon sa "jag köpte lala" (choklad) och jag blev så lycklig! men sen sa hon att det var lakrits i och enligt henne såg mitt ansikte ut som om det inte fanns någon mening med att leva. Jag åt två bitar ändå för det var ju choklad! Och det var allt från nu, för nu ska vi snart sova som små bebbar. Godnatt från oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0