Så vaknar jag, det är kallt, hur kan det alltid va så kallt på morgonen

Rubriklåt: Hur kan det alltid va så kallt på morgonen med Magda andersson, för jag frågade Lilla vad jag skulle ha för rubriklåt och hon valde den för den är så jävla bra
 Tilda: Hon hälsar tack!
 
Hallå hej! Jag är trött som en jävla anka, men ska snart iväg så jag måste fan skärpa mig snart. Somehow. Men igår var en goslig dag! Vi sov och gosade länge och på eftermiddagen spelade vi in en podd. Jag trodde att den skulle bli rätt sämst pga hade inte så mycket material, men det blev ganska bra tycker jag ändå. Kul när podden handlar mycket om musik, vilket ändå inte händer så ofta.
 
Sen åkte vi till Onna för middag och, more importantly, flickvänsträffande! Vi skulle få träffa hennes flickväään! Men bland det första jag fick höra var vad onnas terapeut hade sagt när hon fick veta att vi skulle träffas: "Säg till Emma att hon får vara lite snäll." que? Jag är kränkt, men också ganska glad, för hon har ju tydligen sett my true soul. Jag var jättesnäll tycker jag! Vi åt lasagne som Onna var jättenervös för men som var jättegod och pratade om flator vi vill lära känna, podden och emetofobi bland annat. Jag och Vendela (som flickvännen heter) hatar spya i filmer lika mycket, så det var en stark bonding tycker jag. Sen fick vi svingod blåbärspaj och pratade om mina gamla filmer och att om Vendela hade varit med i dem hade hon kunnat spela bebis-harry för hon var 1 bäb at the time. Vi babblade lite till och sen åkte vi hem, tittade på på spåret (kingig laleh-performance) och hade det bra. Och sen har vi sovit som stockar och nu ska vi släpa oss iväg, för jag ska ha partaj faktiskt! Men också viktig grej som jag glömde nämna: Stellas körkort finns nu att hämta ut! Och vi fick ett paket från mamma och pappa med massa lakrits (och lite choklad) och också blommor och äppelcider från hennes kompisar! För Stella förtjänar att firas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0