This will be the death of me, I'm the queen of apology

Rubriklåt: Queen of apology med the sounds, som vi pratade om idag och alltså wow att relatera till den låter var ocoolt
 
Hallå från luftmadrassen! Jag ska sova snarast, men ska först blogga om min dag. Jag har mest läst, ska jag erkänna, och Stella har kört bil som en king. Nu sover hon som en bebbe och det är tur för hon behöver a good night's sleep. Det behöver fan jag med för jag somnade väl vid 03 inatt men eh ja. Stabil tjej. Eller stabila tjejer, för vi har varit två hela dagen. Det har gått ganska bra faktiskt och jag tycker det är trevligt när EB får hänga.
 
Men sen åkte vi till skogis! Hon hade en skitdag så det var så bra att vi kunde komma och peppa henne. Vi åt korv och sen massa chokladpudding som var extra perfekt och pratade om absurda ångestar vi har, antivaxxers, vårdkontakter och annat sånt jox. Sen spelade vi in en sjuhelvetes podd, så det kan ni verkligen vara peppade på, och efter lite vin och kackel åkte vi hem. "Jag blev så glad av att vara där", sa Stella helt förvånat. Hon blir verkligen alltid förvånad när hon känner sig trygg med andra människor och det gör ont i hjärtat. Men nu ska vi sova bannemig, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0