And I'm dipping in my darkness for serotonin boosters, cider and some kind of smelling salts

Rubriklåt: Recovery med Frank Turner, som vi lyssnade på i bilen igår och också det är en så konstig kombo av grejer? varför cider liksom?
 
Haj från vår trötta lilla värld! Vi har äntligen fått sova ut som stenar, så vi mår lite bättre nu än vi gjorde innan. Och igår var ju sista dagen med mamma och pappa. De kom med lunchbullar igen och sen åkte vi på utflykt till skärgården! Stella körde som en king och vi försökte köra roadtrip-musikleken, men vi kom bara till j för sen var det dålig mottagning för vi var ute på konstiga öar. Och till slut kom vi fram till vår destination: glassvillan! Tyvärr var det rätt kasst väder och när vi åt vår glass började det ösregna och åska, så det var ju starkt. Men det var jättegott och jag åt en glass med en chokladboll på, amamam! Det är så mysligt där också, ska lätt åka tillbaka när det inte är pissväder. Dock hade vi sett att det fanns en delikato outlet precis bredvid, men tyvärr var den jättedålig :( jag blev kränkt!
 
Vi åkte hem under lyssnande på trivia time och efter lite chillande på varsitt håll kom de hit med sushi. Jag fick friterad kyckling och vårrullar, bästa middagen! Vi försökte få Stella att spela kanasta (nästa gång!) och de åkte hem efter lite glödlampekrångel och sånt, och nu är vi själva. Vi har sovit och sovit och sovit, och nu mår vi bra till skillnad från igår för då mådde vi obra med halsar och magar och sånt. Så det är ganska bra nu, fast jag vill ha sol! Jag behöver sooool!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0