Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar vem du är

Rubriklåt: Lilla granna Anna med Sanna Carlstedt, det låter ju bara som blinka lilla stjärna men den handlar om en tv-kändis och det är så fint och jag hörde den idag bara
 
Haj haj från soffan, här sitter jag. Tanken var att mamma och pappa skulle vara här redan, men Stella får sova istället för hon mådde inte så bra. Hoppas hon har somnat. Och igår var det ju till exempel superstädning! Vi röjde som fan och jag fixade i mina byrålådor till exempel, så nu har mina kläder fått lite ordning. Till exempel min fölsepresang som jag fick av Stellaaaaaa! Det är en Ethel Cain-tröja! Med hennes bästa låtrad på! Iiiiii! Ska ha den på mig fucking jämt så ni vet.
 
Sen åkte vi till ikea för att köpa viktiga saker som lakan och tavelramar, och fika såklart. Jag åt en "mockaruta" (kärleksmums heter det jävla stockholmare) och vi hade det väl bra, men alla var trötta så vi åkte hem och chillade...fast jag sov som en jävla stock istället för att chilla. Och på kvällen kom mamma och pappa tillbaka och hämtade oss, för vi skulle ut och äta i orten. Vi hade hittat ett ställe i Spånga som såg okej ut och var nära med bil, så vi körde dit och alltså det var så jävla nice! En jättefin uteservering i kvällssolen, supertrevlig personal och sjukt god mat. Jag åt jättemycket kyckling med tsatsiki och pommes amamam, och drack både cola och vin till maten för jag är så jävla bortskämd av mina föräldrar. Cola och vin är peak liv. Vi pratade om sommarstugors vara eller icke vara och annat jox, och sen åkte vi hem (tyvärr utan efterrätt för några bra såna hade de inte). Stella mådde hemskt och jag hade ont i min jävla halsjävel igen (jag vill mörda någon!) så det var lite deppigt, men jag åt glass och det kanske hjälpte lite med halsen. Sen har vi sovit i omgångar (först kunde inte jag somna och sen vaknade Stella och somnade inte om), och snart kommer the parents och det blir utflykt! Hype!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0