Fy fan vad barnsligt, vad gjorde du så för?

Rubriklåt: Hishulta-Börje med Gunnar Bringman, en otrolig tramslåt som jag fick höra igår och som gjorde att jag avgjorde att göra slut med tre vänner för att de inte visat för mig tidigare! kränkt!
 
Hej från solen! Snart ska vi åka iväg, men jag sitter och solar lite först och ska blogga. Jag har inte ont i halsen och det är väldigt konstigt för jag borde inte ha en aktiv värktablett nu? Det är inte logiskt! Jag får inte få hopp nu om att det bara slutat göra ont det får jag verkligen inte. Men ja, igår när jag lämnade blågen skulle jag fika med mormor och cia. Mamma hade gjort "wienerbröd" (det blev väldigt konstigt), mormor hade gjort drömtårta (!) och det var mysligt trots min hosta. Vi pratade väl om det mesta som händer, men peaken var när jag sa att alla älskar mormor, mormor vände sig till onna och frågade "älskar du mig?" och hon svarade "jag tror det". Ändå väldigt fint tycker jag.
 
Sen åkte vi "hem" och Lilla kom, och vi spelade in en liden podd. Vi var helt döda, alltså verkligen helt, men jag hoppas att den blev listenable iaf. Vi fick vila i några minuter lol, men sen kom Anna och Robert och det var partaj! Saga kom också sen och det var så mysigt trots supersjukdom. Hmm hur ska jag ens skriva om det? Kanse en liten lista? Detta hände:
-Vi åt kött och potatisgratäng och alla åt en massa mat vilket gjorde mig glad.
-Jag drack endast ett glas vin, inte för att vara duktig utan för att jag typ knappt ville. Så jag drack ett glas på fyra timmar, sjukt beteende.
-Vi pratade om fosterböcker, Stella fick redogöra för en av våra bästa dokumentärer och vi konstaterade att det inte var nån fest utan mormor (hon hjälpte till i köket).
-Vi fick chokladbollstårta som var a+++++! mamma är bäst på tårtor <3
-Vi lyssnade på rubriklåten i andäktig tystnad och mycket skratt, ja samtidigt lol
-Jag och Lilla försökte räkna ut hur många centiliter femton mililiter var. fast vi glömde hela tiden skillnaden på de två så det gick inte så bra. och då var ingen ens särskilt full!
-Det var så mjukt och bra. Fan vad jag älskar mina vänner jag är så tacksam att ni kom och stod ut med min avgrundshosta och hur håglös jag var på slutet. Tack tack tack ni är de bästa som finns i hela världen!
 
Så idag sov jag till 13. Förlåt Onna som fick ha världens tråkigaste dag men ooooj vad det behövdes. Och nu har vi lyssnat på lite poddar och sånt, och jag har äntligen hört when emma falls in love. det är taylors "nya" låt. som hon släppte igår. på min fölsedag. kommer kanske aldrig över det? men nu ropas det att vi ska göra oss i ordning, så vi ses imorgon efter flooooorence!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0