Jag bara strör makril omkring mig

Hej från sängen! Jag ska sova som en liten bäb snart hoppas jag, men först blogga om mitt ganska händelselösa liv. Jag menar hur skulle det annars se ut? Då skulle ni ju inte ens veta om jag levde! Ni skulle ju få slag, alla tre eller nåt! Så ja, detta har hänt:
-Igår lämnade vi hemmet för att panta och köpa creme fraiche och sånt jox. Då åt vi glass på bänk! Så skare va!
-Sen åt vi makrilpasta (vilket inte har med rubriken att göra faktiskt) och hade väl en rätt chill kväll om jag minns rätt, inte vet väl jag.
-Jag kunde inte sova på hundra år, så jag började lyssna på en ny podd istället. Den var väl okej och jag lyckades ändå somna nån gång efter två...så det var kanske inte hundra år men det kändes så!
-Idag hade jag och Robert pottersnack. Vi pratade om den eviga debatten om vad de har under sina robes (serri varför tror ni att de har hela outfits under? Varför skulle de ha det? Ni är dumma i huvet) och allt möjligt annat, och nu närmar vi oss slutet på femman...sakta men säkert. Det är en lång jävla bok men jag ser lite fram emot när den är slut för jag vill ha lite mindre intense känslor tack.
-Sen lyssnade vi på ett jättejobbigt mörd fast det blev inget mörd! Det var ju tur men vi hade väldigt starka känslor och de var inte positiva om man säger så.
-Nu på kvällen lyssnade vi på en annan nyish podd (därifrån kom rubriken) och Stella gjorde lemonad! Hon är en sån jävla ikon och imorgon kommer det finnas hemgjord lemonad alltså whattttt.
-Nu är det tamigfan sovtime! Och vi har nya lakan, drömmen äre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0