Nu är det bara våldtäkt och kryddnejlika kvar

Haj från halsmemma! Nu är den väl okej halsjäveln, men innan hade jag så ont att det kändes i öronen. Liksom inte separat ont i öronen som man kan ha när man är förkyld men liksom det kändes när jag svalde? Så jävla märkligt. men ja, här är några random saker från dagens sjukliv:
-Twitter...alltså twitter. Om twitter inte kommer funka ordentligt från och med nu kommer hela mitt fucking liv krackelera och alltså det ska inte vara så men nu är det så. Jag är så otrygg och rädd för jag behöver den här jävla plattformen för att vi ska veta vad som händer och kunna prata med varandra för fan!
-Jag har åtminstone solat på balkongen. Det var ändå ett tag sen för det har varit så jävla varmt och sen o-soligt, men idag var det fucking perfekt solarväder! Det var drömmen!
-Jag såg en video från min bästa booktuber (läser dåliga böcker) om en bok där man tror att huvudpersonen är i ett (otroligt toxic!) poly-förhållande men det visar sig att hon är fucking psykotisk as hell och det var så unsettling för författaren vet clearly ingenting om psykossjukdomar.
-Just det, innan jag glömmer, rubriken är flashback forever. Det är ett gammalt avsnitt och sades av Ina.
-Stella är så tept (täpt? inte fan vet jag) att hon låter som en liten förkyld boll. Det är jättejättegulligt men det är synd om henne också såklart.
-En random grej som stör mig nu: När jag ligger på rygg ramlar mitt boob jättelångt åt vänster så jag måste hålla in det med min arm, annars är det i vägen. Oklart om det alltid har varit så men det är störigt och konstigt. Vill kunna ta av brösten när jag ska sova tack.
-Det ska jag göra nu, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0