Was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away

Rubriklåt: Hide away med Laleh, för jag lyssnade på dokumentären om henne idag och alltså hon är så fucking cool! Så då tänkte jag på tidiga laleh helt enkelt, de flesta låtarna som faktiskt nämndes / spelades hade jag redan haft som rubrik lol
 
Hej hej här kommer ett vanligt inlägg från sjukstugan! Jag är just nu hungrig men vill också inte äta någonting i hela världen sååå det är klurigt. Kanske en banan. Det hade jag kunnat äta. Vi har inte banan. Aaanyway...först av allt måste jag uttrycka en stark ursäkt till Robert. Jag sa att inget hände alls igår, men vi hade ju pottersnack! Det glömde jag pga febern och såklart påpekade han det imorse. Bra att ens "läsare" checkar en. Då tvingade jag också honom och Stella att prata om bruce, för jag tyckte att båda förtjänade att initierat jämföra konserter med någon. Tror att de var okej med det sociala tvånget. Vi gick igenom en massa jobbigheter som vanligt i den här boken och jag fortsatte såklart bygga case för mina konspirationsteorier.
 
Hursomhelst, hur mår vi idag? Det vete fan. Stella har haft ont i huvudet nästan hela dagen och jag har jätteont i halsen och hostar som en idiot, och nu ikväll sneakade nog febern tillbaka den jäveln. Det får den inte! Men jag lyssnade på Laleh-dokumentären som jag sa och vi har mest drällt, såklart. Dagen peakade nyss när jag var på väg ut ur köket och Stella plötsligt petade på min axel med hamburgerbröd (i sin påsgrej) och sa "bröd! Du blev brödad!" och skrattade hysteriskt. Hon är så jävla söt och knasig min lilla tjej. Jag försökte förstå det roliga med att bröda någon, men det kunde hon inte riktigt förklara. Älskar henne den jäveln. Och det var allt, förutom stackars Onna. I onsdags skrapade hon upp sitt ben regält och fick åka in till akuten för att sy det. Men idag visade det sig att hon fått en infektion och måste ta antibiotika. Hon haaatar att svälja tabletter, så hon är verkligen förstörd och det är så synd om henne! Vi som trodde att vi skulle sola och bada i sickla den här helgen...yeah no. Sjuka och annan sorts sjuka blev det. Men nu ska jag dricka upp mitt te med lavendelhonung (sånt man har hemma när man bor med 1 tjej) och försöka sova. Hoppas på gladare tongångar imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0