Du vet väl att jag tror på dig, att det finns en massa fint i dig

Rubriklåt: Du kan va en fors med Lune, som vi hörde ikväll och också titeln blir roligare om man säger det som "du kan va en fors!"
 
Haj Henrik är här! Vi ska sova nu, så jag blågar först såklart, och det har varit så mysligt idag. Hen kom hit vid 06 med nattåget och vi stapplade upp för att släppa in hen, men sen sov alla mycket mer såklart. Sen tittade vi på vintergatan, åt ägg och kräm, drällde och tramsade. Henrik gjorde ringar av Jossans päls som jag hade på fingrarna och Stella tyckte att jag borde fria till henne med såna, rimligt va. Men sen gick jag och Henrik till centrum och köpte frukt på torget, till exempel "en spännande frukt som jag inte vet vad den heter!" som Henrik sa. Det var...aprikoser. Hen hade glömt att de fanns. Väl kämpat. men vi åt glass på en bänk och allt var somrigt och fint, som det ska va!
 
Vi tog en nap (såklart) och åt middag, och sen poddade vi. Det blir en sjuhelvetes massa kristendom och sånt i nästa avsnitt kan jag meddela, men också bra låtar och allmänt mysliga vibes. Så ska det vara. Sen har jag och Henrik suttit på balkongen och lyssnat på musik och pratat om allt från självskadebeteenden till norrländsk musik, och nu har vi ätit den berömda persikotårtan. Den var goood! Stella är så bra på att baka <3 men hon har varit en fucking spillra idag och knappt kunnat sitta upp. Lilla lilla ministella <3 hoppas hon mår bättre imorgon. Vi ska i alla fall sova som stenar allihopa nu, och det behöver vi nog för vi har alla varit ganska döda. Fast inte jag så mycket, jag har hållit igång för tre. Aja, livet är bra förutom äckliga abusers som vi har fått veta saker om nu precis och vill mörda...men annars är det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0