Och kråkorna skriker vad hundarna vet och äpplena faller som sten

Rubriklåt: Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce med Thåström, en otrolig jävla låt som jag och Henrik vibeade till idag
 
Haj haj från sängen! Stellabella sover brredvid mig, tror jag, så det är dags för nattblogg. Och vad mysligt vi har haft det idag! Vi tog oss upp och jag trodde att klockan var typ två, men den var "bara" elva. Just go with it. Jag och Henrik åt en eminent frukost bestående av stekt ägg, sen plommon / aprikos (jag blev violated av ett slampigt plommon som squirtade ner hela mig) och massa delikatobollar. På paketet stod det "obegripligt god boll" och det är nu mitt twitternamn för jag är en obegripligt god boll. Jag håller dock med för delikatobollar är fan obegripligt goda!
 
Vi vilade en jävla massa på olika håll och sen har vi bara pladdrat och tramsat. Vi har läst våra äldsta interaktioner på twitter och framför allt hittat en fin konversation där jag och Henrik sa att vi hade saknat varandra fast vi inte kände varandra och sen kom Stella in och ba "jag är mutuals med er båda så detta gör mig glad." Och nu är vi alla tre här! Vi var alla tre ute på balkongen och läste tweeten och bara omg nu är vi här! Twitter yall. Magical. Ikväll har vi också gjort en spellista med alla ickebinära artister vi kom på (iiii) och varit trötta och tramsiga som alltid. Jag har skrattat så fucking mycket ikväll åt allmänt trams, typ sånt här:
Fredrik i alla mot alla: matchen är ung! (det står 10-1)
Stella: Matchen är fan inte ung. Eller jo men...
Jag: Den dog ung.
Stella: Den här matchen är med i 27 club!
Det var orimligt roligt i mitt lilla huvud. Så vi har det bra här, men jag kanske borde lämna huset snart. det har gått ett tag igen nu woops.

Kommentarer
Postat av: tilda

måste bara få fram min åsikt här va.. delicatobollar original må vara goda men pärlbollar... alltså finns inga ord för hur goda de är

2023-06-19 @ 13:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0