when it's my turn to march up to glory, I'm gonna have one hell of a story

Rubriklåt: Sin wagon med the chicks
 
Haj från tåget! Vi är i skövde snart, hej hej Tilda. Jag har aldrig varit i skövde men det är säkert bra där, vad vet jag väl. Men nu ska jag berätta om hur det gick igår med konseeeerten! Jag tog mig genom midsommartrafiken till Onna och där pratade vi om folk som har levt mer än som borde vara möjligt och annat jox, och sen tog vi oss mot grönan. Vi mötte upp en snäll ledsagarlady och åkte båt, och alltså när fan åkte jag båt senast? It's been years! Would recommend, särskilt när man står ute och får sval vind på sig. Would också recommend att äta fish and chips när man är svinhungrig, för det gjorde vi när vi kom fram och det var så jävla gott. Älskar fish and chips. Vi kämpade för att hitta milkshake men de har stängt ben & jerrys (homofobt) och det andra stället hade ingen chokladmilkshake (ännu mer homofobt). Så vi fick ingen milkshake, men vi fick konsert!
 
Först spelade Maren Morris några låtar akustiskt och hon spelade min favorit I could use a love song! Oooch the bones! det var så mysligt! Men fuck det helt ärligt för alltså the motherfucking chicks! Iiiiii! De öppnade med ett ikoniskt förinspelat medley och sen var första låten sin wagon! Vilken jävla fest! Och setlisten var så jääävla bra. Top of the world! Julianna calm down! White trash wedding! Daddy lessons! Det var verkligen så kul och de är så sjukt duktiga och coola. Nathalie är den bästa som finns i hela världen! Alla tre är de bästa som finns! jag sjöng alldeles för mycket (förlåt Onna) och det blev allsång till wide open spaces och allt var så jävla perfekt. Faaast vi kollade sen vad som tagits bort ur setlisten (de skulle ju varit på globen och spelat längre egentligen) och de spelade everybody loves you. Vi är legit kränkta över detta för det hade varit så fint.
 
Vi kom hem och jag försökte boka ledsagning men tillgänglighetsnumret verkar ha pajat på nåt sätt. Men Onna var ett geni och fick tag på en person på kundtjänst som hjälpte mig. Jag ropade att jag ville gifta mig med honom och bära hans barn...lyckligtvis efter att jag lagt på. Så till slut fick vi sova, eller ja jag kunde inte somna förrän halv tre eller nåt, och sen fick vi släpa oss upp vid halv sju så jag kunde ta detta jättetidiga tåg. Jag är svintrött men snart ska jag få krama min stackars lilla flickvän som mår jättedåligt. Hon behöver gos faktiskt! Men ja, vi ses imorgon från göteborg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0