Can't break the silence, it's breaking me

Rubriklåt: Your star med Evanescence, som jag hade på hjärnan inatt helt utan anledning
 
Hallå från ångestmemma! Jag mår ändå lite bättre nu, men jag har mått sämre än på riktigt länge idag. Shit's been dark. Men igår mådde jag bättre och då tog vi bilen (sjuuukt) till veterinären med Ester. Stella körde kingigt och det såg bra ut med Ester, men hon hade gått upp i vikt. Att någon kan säga att Ester är tjock när Sherlock existerar är ganska unfathomable men if u say so. Och nu har hon nya recept så hon inte ska behöva hosta så mycket <3
 
Vi åkte hem och på kvällen drällde vi nog mest om jag minns rätt. The highlight var en lång diskussion om vad vi tycker / känner borde vara rimligt men som är helt batshit. Stella började den såhär:
"Om en tjej är gravid, och så dör hennes kille, då borde inte bebben kunna födas. Halva dens dna är ju borta! Det borde inte gå!"
Vi kom överens om att man behövde baka ungen längre då och med dna från nån ny dude, annars blev ungen halv. Sen pratade vi om var ägg tar vägen om man inte har en livmoder och att de samlas i läskiga kluster nånstans. Det tycker vi är sjukt i huvet! Obs vi är inte helt korkade men kroppen är ju helt batshit these are the facts. Men ja, sen skulle vi sova, men jag hamnade i nån jättekonstig tvångsgrej...eller vi, för det var mest EB. Vi fick inte sova eller försöka sova, vi fick inte ta på oss kläder fast det var jättekallt i vardagsrummet och vi fick inte äta fast vi mådde illa av hunger och det literally stod chips bredvid oss. Jag kan verkligen inte förklara det, men ibland hamnar jag / vi i sånt och det är så konstigt och störigt! Det som ofta behövs är bara att vi pratar med någon, inte om nåt viktigt men bara typ...låser upp oss själva och påminner oss om att vi är i verkligheten? så när vi hade skrivit med Lilla på morgonen fick vi äntligen gå och sova!
 
Ja, grattis till att ni fick höra om min sjuka hjärna, men så kan det va. Så jag har sovit hela dagen och sen bara varit brutaaalt ångig. Stella lagade caneloni och om någon mat inte är ång-kompatibel är det nog det, men! jag lyckades äta en! Som en ikon! Och vi har tittat på mush och min käresta åkte ut :( vi har två faves kvar men ändå taskigt! Nu ser vi efter stängning och nyss utspelade sig detta:
Jag: Hur smakar ens friterade ägg?
Stella: Som ägg bara, fast fetare.
Jag: Oj, har du ätit det?
Stella: ...nej just det, det har jag inte...
Min tjej är 1 geni. Och detta var allt, god afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0