Känner hur jag dras till dig, vi var ändå helt okej, fan man får la ångra sig

Rubriklåt: Aldrig nånsin med Hanna Ferm, som jag påmindes om när den spelades i Kista i lördags och den är också väldigt göteborgsk vilket passar mig atm
 
Hallå från soliga vardagsrummet! Seriöst det är så soligt här, blir sur för det är ju jättekallt men det känns inte så. Det känns som om det ska vara jättevarmt ute och det borde det vara tycker jag. Men igår blev en bra dag ändå, en sån när jag kände mig som en person. Jag städade lite och sen lagade vi kyckling med gojs på och jag läste bok. Jag läser tydligen nu, plötsligt slog jag bara om och blev en läsis igen. Oklart om det håller efter idag men vem fan bry. Jag läser Hanna Jedvik och blir så sjukt sugen på att vara i Göteborg, typ kolla skivor på Bengans och uppleva barerna där, hälsa på Alma på Kellys och tvinga henne göra glassdrinkar (hon har bara gjort det när folk hälsat på henne där lol), lära känna stan, åka spårvagn, alltihop. Det är ju såklart bara romantiserande, alla platser är likadana osv, men ändån. Men det är helt okej att vara här också, och igårkväll baka jag och min tjeja chokladbollar. Det var så mysligt att rulla bollar och lyssna på podd och sen äta upp allt pärlsocker som blev över. Det tyckte Stella var konstigt för hon är: en tönt.
 
Idag har vi drällt, ätit bollar och läst / sökt jobb. Leo skulle kommit hit och skrivit, men vi tar det en annan dag. Det är mycket som händer i veckan faktiskt, så det är bra att chilla idag säkert. Mår ändå ganska bra, vilket ju är coolt bara det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0