Lately you've been far from me, my heart's missing skipping a beat

Rubriklåt: Don't be a stranger med Ward Thomas och Cam, en myslig låt jag har lyssnat på idag och den är liite vårig vilket den här dagen också har varit
 
Hej hej från vårt lilla hem. Sista teet för kvällen värms i detta nu och dagens andra diskmaskin burrar. Eller nä den burrar väl inte, vad skulle ni kalla diskmaskin-ljudet? Eller ja det är ju olika för olika diskmaskiner. Nu blev jag ledsen för jag kommer inte ihåg vad diskmaskinen i min förra lägenhet hette! Den första hette thunder-johan, men vad hette den jag hade sen? Jag kommer inte pååå! Nej vänta jag tror hon hette Franciss? Jag får för mig att hon hette ett jättetantigt namn och sen Franciss i andranamn...för Kiti valde det...okej det här är inte content! Inte för att det är content att jag berättar om min dag, i och för sig. (jo hon hette Franciss Pia, så var det! så hennes tilltalsnamn var Franciss. Den här heter Vega btw) Vi sov ganska länge idag, eller snarare drällde vi i sängen ganska länge, och efter lunch och chill gick vi till husby gård en vända. Där fikade vi och jag åt en jättejättegod kladdkaka (!) och Stella läste i gamla nyhetsbrev om området...alltså typ tio år gamla. Hon var hype. Vi kollade också på konst och jag visade henne kattskålen! Det fanns också en kattkopp som matchade kattskålen såg vi! Vi vill ha dem :( Stella satte skålen långt ner så ingen skulle se den. Hon är valid.
 
Sen har vi ätit broccolipaj, jag har hittat en ny otroligt snygg youtuber som visar tiktoks från helt sjuka människor. Typ mammor som är besatta av sina söner och inte vill att de ska gifta sig. Varfööör är folk såhär :( fucking hatar alla. Nä det gör jag inte men just ikväll känns det lite som om alla människor är helt sjuka i huvudet och att det inte finns nåt hopp. Det lät kanske lite deppigt men jag vet inte, det är bara så mycket som skaver mellan människor och det tar på en ibland. Jag blir trött och ledsen på allt. Men det har varit okej idag annars, tycker jag väl, och nu ska vi snart sooova. Jag är en trött memm. Det märks säkert inte alls på detta inlägg nä inte alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0