Och så tänker jag att du kanske hade gillat det här, sen så tänker jag att du aldrig riktigt gillade mig

Rubriklåt: Så tänkte jag med Lisa Miskovsky
 
Jag skrev inte ett enda sifferinlägg förra året. Har ni tänkt på det? Det har ni kanske inte men jag kom på det nu och det är ju ganska sjukt. Sååå det är väl dags, antar jag? Tydligen. Jag orkar inte förklara vad ett sifferinlägg är just go with it eller hoppa över.
 
1
Du säger att vi glider ifrån varandra. Det skulle betyda att det som händer är naturligt. Att vi är två vanliga vänner som glider ifrån varandra för att vi blir olika. Men så är det ju inte. Du glider ifrån allt. Jag glider ingenstans men jag känner inte igen dig. Måste påminna mig om saker du gjorde förr och hur du aldrig skulle göra så nu. Du vet inte vad som händer i mitt liv. Och du tror att jag bryr mig om ditt på helt fel sätt. Så kanske det är. Jag vet verkligen inte, men det är i alla fall en ny känsla om dig och det är ju faktiskt inte varje dag.
 
2
Du har sett alla mina värsta sidor. Faktiskt mer än de flesta. Du har sett mig skrika, spy, gråta och vara en vidrig person. Och jag har sett dina värsta sidor också. Dina lögner och handlingar jag aldrig kan förlåta. Men jag måste inte heller. Vi behöver inte förlåta varandra och något i det är fint. Det är kanske inte en vänskap, men det finns en tillit i att inte förlåta varandra för något. Eller så romantiserar jag bara något som är toxic. Vore ju inte första gången.
 
3
Det är något med hur vår relation är som är så jävla konstigt. Jag tycker så mycket om dig, och du tycker om mig också, när vi umgås är det verkligen som pusselbitar som faller på plats. Ändå känns det ofta som om du hellre vill göra vad som helst än vara med mig och jag undrar varför. Du har aldrig tagit ett initiativ, aldrig hört av dig alls, det makar inte sense. Det är väl mitt sätt att försöka hitta ett narativ i allt, men jag tänker att det är något jag inte förstår om dig. Något du döljer typ. Eller så är jag bara för attached, som vanligt.
 
Nä det här var ju mest messy as fuck. Lämnar er med tre siffror. Lite deppigt för första sifferinlägget på två år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0