Vi gjorde det för varje ensam natt vi hade i oss

Rubriklåt: Varje ensam natt med Hurula, som jag lyssnade på inatt när jag inte sov
 
Haj haj från insomniac-emma! Trist när det händer va. Jag sitter i soffan och har ätit grötlunch precis, men jag kan knappt hålla upp huvudet så eh det går bra nu. Men detta har hänt sen sist:
-Jag har äntligen tränat på min trampmaskin! Det var jättejobbigt märkte jag och det var ju kul att det faktiskt är jobbigt för då gör jag ju nåt.
-Jag har lyssnat på mark och todd, mina bästa musikkillar, prata tillsammans om musik. Typ taylor och billie och sånt. jag hade många glittriga känslor!
-Jag har haft en tråååkig vaknatt. Höjdpunkten var kvart i fem när jag plötsligt kom ihåg att jag fick te av Stella på kvällen som jag inte drack, så jag gick upp och drack det kalla teet för jag kunde inte tänka på nåt annat lol.
-Jag har drömt jävligt skumma saker om min tandläkare och att min dator bröts av på mitten. Skönt att den funkar för jag ville inte köpa en ny dator!
-Jag har blivit intervjuad till ekot, sjukt nog. Jag pratade om färdtjänst så ni kan ju lyssna på ekot på fredag morgon I guess. "det är tur att jag är författare, för jag har inte sovit och sa ändå typ rimliga saker" sa jag till journalisten.
-Väldigt konstiga saker har pågått runt mig och jag har försökt förhålla mig till dem. Kryptisk tjej forever!
-Det är nog det som har hänt. Inte mycket alltså, men också sjuka saker som intervjuer och träning. Så kan det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0