Her prince finally came to save her, and the rest you can figure out

Rubriklåt: Brick by boring brick med paramore, som vi lyssnade på igårkväll
 
Hallå och hej från mig! Nu ska jag berätta om min gårdag och satan vad lång den var. För vi åkte till Uppsala! Stella körde som en seriös king och vi kom fram till konstgalleriet där Henrik ställde ut. ...trodde vi, men det var ett helt annat galleri. Så vi drack upp vår äppelmust (gott ju) och gick dit vi faktiskt skulle vara. Där var Henrik och sålde sin fina konst! Wiiii! Vi kollade på en massa konst (det var jättemycket tjejer på konsten ovanligt va) och sen drack vi te och några fåtöljer. Grejen var att vi kom dit flera timmar innan de stängde, för jag hade bara tänkt typ "vi vill ju vara där Henrik är", men det fanns ju inget att göra där när man väl sett konsten. Jag är inte så smart.
 
Så vi gick på sightseeing i ett soligt uppsala och fikade på nåt ställe vi hittade. De hade cola på glasflaska och riktigt nice chokladbollar, yay! Men solen solade inte på oss och det var taskigt. Vi gick tillbaka och drällde bredvid ett barn och hans hundra vuxna som alla lekte "gissa djuret", när en tänker på ett djur och de andra gissade. Jag försökte också gissa fast tyst då. Jag var: Underhållen. Men! Sen läste Henrik poesi! Det var så braaaa! Hen är kingen på dikter <3 och på att läsa dikter! Efter läsandet åkte vi hem och tog med oss en Henrik, och då kollapsade vi allihop basically. Vi var nämligen: jättetrötta.
 
Men sen åt vi maxmat och poddade! Det blev en kaotisk poddjävel kan jag lova, så det...blir säkert kul för er. Jag och Henrik pladdrade på om alla vi kände med olika namn, knark (vi pratar alltid om knark lol), våra första minnen och att monchichi inte är riktiga djur. Det trodde jag :( men det är tydligen bara ett gosedjur! Nu när jag tänker efter inser jag ju att man aldrig har hört om det innan, men eh ja. Jag är korkad. Vi sov i alla fall och idag har vi såklart ätit kräm och kollat på vintergatan och drällt. Det är mysligt och soligt idag och ikväll kanske jag ska på bio. eller så ska jag inte det. ingen vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0